Lydia Kloppenburg

Als voormalig financieel administrateur is Lydia hier ook in de financiën begonnen, maar is ze binnen de organisatie uitgegroeid tot eventorganisator en bestuurssecretaris. Daarvoor moet je kunnen plannen, schakelen, verbanden leggen, mensen bij elkaar brengen en vooruitkijken. Ze kijkt naar wat er speelt, peilt wat de behoeften zijn en weet altijd de juiste mensen bij elkaar te vinden om samen tot een oplossing te komen. Samen met anderen waarbij, naast professionaliteit, gezelligheid altijd een grote rol speelt.

Hoe ze alle ballen in de lucht houdt is een raadsel. Ze is altijd op de hoogte en werkt overal aan mee. Dat moet je toch maar kunnen balanceren. Sport is daarvoor de oplossing, zegt ze. Maar liefst drie keer in de week. Zo blijf je mentaal en fysiek gezond.

Het mooiste aan werken bij Noorderlink is hoe we elkaar behandelen, zegt Lydia. De vrijheid die je hebt en het vertrouwen in de ideeën. Hoe we samen in een kleine groep in staat zijn om grote prestaties neer te zetten. Toch best uniek!