Hennielle Dam

Henniëlle heeft, net als onze collega Philip, Nederlandse taal en –letterkunde gestudeerd. Ook zij is zich gaan specialiseren in websites en alles wat er online gebeurde. Door deze specialisatie kwam ze al snel aan het werk als webdesigner en trainer. Daarna was ze nog zzp’er en heeft ze gewerkt als communicatieadviseur en –trainer, coördinator, procesmanager, persvoorlichter, bestuurslid enzovoorts. Gelukkig is ze met al die ervaring nu als programmamanager bij Noorderlink op de juiste plek.

Maar, ze werkt niet alleen maar. Henniëlle heeft een rijk sociaal leven en voedt, samen met haar man, twee sociale en sportieve meiden op. Een hele klus, want naast de carrière die je opbouwt ben je ook nog partner / vriendin / moeder / buurvrouw / vrijwilliger / etc. Gelukkig heeft Henniëlle een tomeloze berg energie, waardoor je dat drukke leven niet aan haar merkt.

Door haar vrolijke en enthousiaste karakter vergeet je de tijd tijdens een gesprek met haar. Grote kans dat je een enthousiast gesprek hebt waarin je verrast wordt.