Younglink Grow: coaches gezocht

Aftrap Younglink Grow 2020

Deze maand start Younglink weer met Younglink Grow! Younglink Grow is een coachingsprogramma speciaal bedoeld voor jongeren tot 36 jaar binnen het Younglink netwerk. In dit programma wordt een young professional gecoacht door een ervaren professional van een Noorderlink organisatie op zijn/haar eigen coachingsvraagstuk. Na het succes van de eerste editie van vorig jaar, hopen we ook dit jaar op mooie en bijzondere coachingstrajecten.

Op digitale speeddate

Binnen het Noorderlink-netwerk zijn veel ervaren professionals werkzaam, van die kennis en expertise maken wij graag gebruik! Heb je interesse om je als coach te verbinden aan Younglink Grow? Meld je aan via onderstaande link. Aan de hand van de door jou opgegeven informatie in het aanmeldformulier wordt je gekoppeld aan een coachee. De coachee heeft twee digitale speeddates (indien mogelijk) met potentiële coaches en kiest vervolgens de coach waarmee hij/zij het traject aan zou willen gaan. Een goede match is tenslotte belangrijk om een succesvol coachingstraject met elkaar te doorlopen. Vorig jaar ook al meegedaan als coach? We nodigen je van harte uit om ook dit jaar weer deel te nemen.

Het coachingsvraagstuk

Een coachingsvraagstuk is natuurlijk voor iedereen verschillend. Dit kan heel concreet zijn, bijvoorbeeld het ontwikkelen/verbeteren van een bepaalde skill. Denk aan het verbeteren van sales skills, assertiviteit of presentatievaardigheden. Maar het kan ook een bredere vraag zijn, denk aan loopbaanoriëntatie vraagstukken of hulp bij het ontdekken van je kwaliteiten. Je beschikt dus al snel over meer coachingsmateriaal, dan je in eerste instantie zou denken.

Duur en opzet traject

Het coachingstraject gaat van start tijdens een centrale kickoff en duurt tot eind 2020. Zo heb je ruim de tijd om samen met je coachee aan jullie coachingsvraagstuk te werken. Younglink heeft hierin een faciliterende rol. Samen met je coachee bepaal je zelf hoe het coachingstraject eruit zal zien. Younglink voorziet je van handige tools en tips die je kunt gebruiken tijdens het traject, daarnaast organiseren we een aantal bijeenkomsten (2 á 3). Ook hebben we een eigen Younlink Grow community! Hier lees je de ervaringen van andere deelnemers, zowel coaches als coachees.

Younglink Grow en Corona

Vanwege de op dit moment geldende corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten. Gelukkig komen we digitaal een heel eind! Daarom starten we digitaal met Younglink Grow en zullen we, zodra dit weer mogelijk is, overgaan op een fysieke variant. Voor veel mensen is deze periode ook een periode van bezinning, daarom vinden we het belangrijk om juist nu young professionals de ruimte te geven om bij hun persoonlijke ontwikkeling stil te staan. En wellicht is coaching juist iets waar jij als ervaren professional meer mee zou willen doen?

Meld je aan als coach

Nieuwsgierig geworden wat Younglink Grow voor jou als coach kan betekenen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Meer informatie

Heb je nog vragen, of zou je graag meer informatie willen voordat je je opgeeft? Op onze website vind je meer informatie, ervaringen en een FAQ over Younglink Grow. Ook kun je ons altijd mailen via: