(Werk)geluk en persoonlijk leiderschap

Waar sta je? Waar wil je naartoe? Hoe kom je daar? En wat houd je tegen om die eerste stap te zetten? Younglink daagt je uit zelf het heft in handen te nemen! Tijd om aan de slag te gaan. Ga op zoek naar wat je leuk vindt, zet je talenten in en sta in je kracht.  

Frank Oeben neemt je mee in zijn manier van ‘zelf het heft in handen nemen’. Leer hoe je in bepaalde situaties wel degelijk invloed kunt hebben en leiderschap kunt nemen over jezelf en de keuzes die je maakt. In de workshop Geluk en Persoonlijk Leiderschap van Younglink leer je d.m.v. praktische tips, definities en modellen, hoe je de touwtjes in handen neemt in jouw professionele ontwikkeling. Bvoendien leer je om te gaan met de beren die je op je weg tegenkomt.

Geen zweverig gedoe, maar concrete activiteiten en tools. Laat je wakker schudden en neem zelf de touwtjes in handen. Kom uit je hoofd en ervaar hoe weinig moeite het kost om een stap te zetten.

Ik wil wel meer (werk)geluk!

Frank Oeben
Frank Oeben coacht, geeft lezingen, workshops en seminars rondom het thema Persoonlijk Leiderschap, zingeving en (werk)geluk.

frank oefen

Wil je meer weten over de trainer? Kijk dan op https://www.bijoeben.nl/

Programma
Kosten: Geen
Datum: Maandag 23 april 2018
Programma:
19:30 uur - inloop
20:00 uur - workshop 
21:30 uur - borrel.
Locatie: Groninger Forum Hereplein 73 9711 GD Groningen