Younglink

We zijn op zoek naar nieuwe leden voor in ons bestuur: young professionals met frisse ideeën en een stevig organisatietalent. We zoeken aanpakkers die andere professionals willen leren kennen buiten hun bestaande kringen om. Klinkt dat als iets voor jou?
We vergaderen 1x per maand en daarnaast ben je per week zo'n 2 uur kwijt aan de Younglink-gerelateerde werkzaamheden. Daar krijg je veel gezelligheid voor terug en de mogelijkheid om andere young professionals uit het noorden te leren kennen!

Interesse of heb je vragen? Reageer dan naar younglink@noorderlink.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Nynke van Dijk, Sophie Nagtegaal, Marten Houkes, Geke van der Kroef, Ewoud Vuuregge, Susan te Velde, René Muès, Nicole Sanders, Myrthe Hoekstra, Aaltsje Swart, Yingqing Gong en Griëtte van Dis

Wij zijn Younglink, aangenaam kennis te maken! Wil je weten wie wij zijn en wat we doen?


Werk jij bij een Noorderlinkorganisatie, ben jij 35 jaar of jonger en ben jij ambitieus, enthousiast en op zoek naar meer kennis, kansen en contacten? Schuif dan eens aan bij Younglink. De activiteiten die wij organiseren zijn gratis toegankelijk voor medewerkers van bij Noorderlink aangesloten organisaties. Bekijk de activiteiten die binnenkort op de agenda staan in het overzicht hieronder en meld je aan.


Door informeel netwerken tijdens informatieve activiteiten met een ongedwongen sfeer geven wij handen en voeten aan ons motto: 

“It is important what you know, but it is more important who you know”

Hieronder zie je de activiteiten die we de afgelopen jaren hebben georganiseerd. 

Alles van en over Younglink vind je op de Younglink-website: www.younglink.nl