Training: Nooit meer te druk!

Dit is een training voor professionals die thuis en op kantoor lekker en ontspannen willen werken.

Je hebt het druk. Je inbox en to-do-list puilen uit. Je hebt een overvolle agenda met afspraken en ook veel informatie en onzekerheden. Je probeert tevergeefs alles gedaan te krijgen en blijft zitten met het gevoel dat je tekortschiet in je werk, je sociale leven, als partner en als ouder.

Herken jij dit?

  • Werk en privé lopen hopeloos door elkaar
  • Focussen is lastig, thuis en op kantoor.
  • Je baalt van de zoveelste Teams of Zoom vergadering
  • Je hebt het het gevoel dat de hoeveelheid werk op je bordje alleen maar meer is geworden de afgelopen tijd.

Kortom… de omstandigheden zijn verre van ideaal en je hebt het druk.


Maar heb je het echt te druk?

Er is onderzoek gedaan naar de werkdruk die we ervaren en daaruit blijkt dat we niet te druk zijn, maar dat we ons te druk voelen.  Door ons brein vaak niet optimaal in te zetten voelen we ons te druk. 

Maar het mooie is,  nu je weet dat de wereld om jou heen niet de oorzaak van de stress is maar jijzelf, kun je er ook zelf wat aan doen!

Met een paar simpele veranderingen kan jij voortaan heerlijk ontspannen werken.

“Nooit meer te druk zijn heeft niks te maken met grootse, meeslepende veranderingen. De kracht zit hem in kleine dagelijkse gewoontes” 

Remon Workel, trainer en coach 'Nooit meer te druk'

 

Wat houdt de training Nooit Meer Te Druk precies in?

In de training 'Nooit Meer Te Druk' leer jij hoe het echt zit met druk zijn en krijg je concrete tips over hoe jij slimmer je aandacht kan managen. Meer gefocust kan blijven werken en meer gedaan krijgt in minder tijd! Je bent na deze training nooit meer te druk. Met garantie!

In 2 dagen tijd gaan we samen aan de slag met hoe jij daarna nooit meer te druk bent. Of beter: hoe jij je daarna nooit meer te druk voelt. En dat allemaal op basis van wetenschappelijk bewezen methodes en technieken.


Resultaten

Na de training Nooit meer te druk…

  • Verlies jij niet langer 20% van je tijd, door het breinvriendelijker organiseren van je werk
  • Heb je elke dag een lege mailbox, zodat je mailbox je brein niet meer regeert
  • Weet jij hoe je je brein op de juiste manier oplaadt, zodat je je lange gefocust kunt werken en dus veel meer voor elkaar krijgt in dezelfde tijd
  • Heb je echt grip op onderbrekingen, worden jij en je brein er niet meer door overvallen
  • Heb jij je prioriteiten scherp
  • Ervaar je minder stress, meer rust en heb je weer bakken met energie

“De training Nooit meer te druk van Remon was zo boeiend dat, terwijl ik eigenlijk weg moest, ik mij omkleedde met de iPad op bed. Omdat ik echt niets wilde missen. En ik heb toch al heel wat trainingen gevolgd in mijn lange werkzame leven, maar deze was echt uniek en super waardevol."Jeannette Oostdijk | Strategisch HRM adviseur Gemeente Apeldoorn

“Geweldig inspirerende training vol praktische tips. Direct toepasbaar voor mij.” Joke van Kampen | Programmaondersteuner Talentenregio

 

Aanmelden