Corona en Arbeidsvoorwaarden - waar schuurt dat en waar niet

Aan de hand van een presentatie van Roelof Elthing over de impact van corona bij Wagenborg Shipping, een presentatie van Doraja Boersema van het Noorderpoort over het Back-to-school-team, een tweetal stellingen en vooral ook in het gesprek met de deelnemers kijken we naar arbeidsvoorwaarden in relatie tot de omstandigheden die de corona-pandemie veroorzaakt. 

Programma

09.45
Digitale inloop
10.00
Opening
10.05
Presentatie Roelof Eltingh over de impact bij Wagenborg Shipping
10.10
Eerste stelling - gesprek
10.20
Presentatie Doraja Boersema van het Noorderpoort over Back to School team en ontwikkeling FAQ
10.25
Tweede stelling - gesprek
10.35
Vragenronde - gesprek
10.50
Sluiting  

Doelgroep

Leden van het Platform Arbeidsvoorwaarden

Dit is een activiteit van het Platform Arbeidsvoorwaarden van Noorderlink. Ben je geen lid van het platform arbeidsvoorwaarden en wil je wel graag deelnemen? Je kan lid worden van het platform als je werkt bij een aangesloten Noorderlink-organisatie. Stuur dan een mail naar.

Locatie

Online, via Google Meet. 

Aanmelden

Via onderstaande button kun je je aanmelden voor het event op 23 september. 

Aanmelden

Vragen vanuit jouw organisatie?

Graag horen we wat jullie op dit moment met name bezighoudt op het gebied van corona en arbeidsvoorwaarden. We kunnen ons voorstellen dat er in jouw organisatie vragen spelen op dit gebied. We nodigen je van harte uit je vragen of stellingen met ons te delen. Over deze vragen en stellingen willen we tijdens het event met elkaar in gesprek gaan, om van elkaar te leren, te inspireren en kennis te delen.