Escaperoom (vol)

Sluit de week van diversiteit en Inclusie af met energie en inspiratie. Werk onbeperkt samen en ontsnap met de andere deelnemers uit deze toffe online Escaperoom! Er worden deze dag 2 sessies gespeeeld:

  • Sessie 1: 12:30 - 14:00
  • Sessie 2: 15:00 - 16:30

Per sessie is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er heel snel bij!

De online Escaperoom is een unieke teamactiviteit in inclusiviteit! In teamverband los je tijdens een online sessie allerlei puzzels en uitdagingen op. Door goed samen te werken, elkaars talenten te zien en onbeperkt te denken en doen, kan je met je team ontsnappen.  

Je verruimt je horizon en verbreedt je blikveld tijdens deze expeditie. Al spelenderwijs ontdek je de waarde van ieders talent en het combineren van deze talenten. Geloof ons: je komt er vol adrenaline en met frisse inzichten weer uit! Na afloop reflecteer je met de anderen in je team op jullie ervaringen en de waarde van diversiteit en inclusie.

De Escaperoom duurt circa 1,5 uur. Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. De Escaperoom wordt gespeeld via Webex.

Deze sessie wordt verzorgd door: Onbeperkte denkers

Onze drive: werkend Nederland inclusiever maken

We geloven dat ieder mens talenten heeft en naar vermogen een bijdrage wil leveren. We zetten ons in voor een samenleving waarin ruimte is voor ieders talent, zonder uitzondering. Daarom hebben we de beweging Onbeperkte Denkers opgezet. Om de werkomgeving in heel Nederland inclusiever te maken. We creëren beweging in organisaties teneinde inclusief werkgeverschap te stimuleren. Met een frisse en concrete aanpak. Door niet óver de mensen te praten, maar samen mét hen en alle collega’s de echte beweging te maken. Onze visie laat zich in samenvatting in twee woorden: bewustwording en activatie. Dat zie je steeds terug in onze aanpak en interventies.

https://www.onbeperktedenkers.nl/kalender/