Medewerker Speciale Zaken

Unigarant is dé specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, vakantie, vrije tijdsbesteding en wonen. Onze verzekeringen worden verkocht via assurantietussenpersonen, retailers, reisbureaus en ANWB. Klanten kunnen rekenen op perfecte dienstverlening en onvoorwaardelijke samenwerking. Al jaren lang. De wensen van de consument staan centraal.

Bij Verzekeringstechniek werken 23 enthousiaste collega’s verdeeld over drie disciplines: Acceptatie, Klachtenmanagement en Speciale Zaken. Een veelzijdig en trots team met het doel om samen met plezier te excelleren.


Wegens uitbreiding zijn wij voor de afdeling Verzekeringstechniek per 1 januari 2022 op zoek naar een

Medewerker Speciale Zaken
40 uur per week | Standplaats Hoogeveen

Wat ga je doen?
De Medewerker Speciale Zaken beoordeelt het integer of frauduleus handelen van verzekerden. Je beoordeelt en onderzoekt zaken, geeft opdracht tot (vervolg-)onderzoek en volgt en beoordeelt de resultaten van het (vervolg-)onderzoek. Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling en communicatie van externe incidenten en het uitwisselen van (vertrouwelijke) informatie met verzekeraars, politie en justitie, belangenbehartigers en andere instanties.


Wat breng je daarvoor mee?
Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding. Je bent in het bezit van een diploma WFT Basis en WFT Schade Particulier en hebt affiniteit met het vakgebied.

Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en bent sterk in oordeelsvorming en probleemanalyse. Je werkt onafhankelijk, bent hands on, resultaatgericht en je maakt dingen echt af. Je bent bovendien een echte teamspeler.

Over Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Met eigentijdse en innovatieve schadeverzekeringen lossen we praktische problemen van onze klanten op. Misschien ken je ons van de Veilig van Huis Woonverzekering, ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons pas verbouwde kantoor maar ook onze bedrijfscultuur.


Onze arbeidsvoorwaarden
Naast een uitstekend salaris en passende arbeidsvoorwaarden krijg je bij ons volop de ruimte jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris max. € 3.797,81 (o.b.v. 40-urige WW) 
  • Dertiende maand en de keuze mogelijkheid tot extra salaris of verlof
  • ANWB lidmaatschap en Wegenwacht abonnement voor je auto of je fiets
  • Bovengemiddelde verlofdagen (28,5)

We organiseren geregeld activiteiten naast het werk, zoals een (online) bingo, pubquiz en abseilen.

Herken je je jezelf?
Laat dan vóór 15 oktober je sollicitatie met motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Solliciteren

Meer informatie over de inhoud van de functie vraag je aan:
Marjan Westra, Manager Verzekeringstechniek, telefoon 06-30714651, mail: mwestra@unigarant.nl. In de periode van 21 september tot en met 28 september niet bereikbaar voor vragen.

Meer weten over de procedure? Bel dan met:
Carolien Manning, Recruiter, telefoon 06-53 91 90 43.  In de periode van 15 oktober tot en met 24 oktober afwezig.