Nieuw bij Noorderlink: het Netwerk Managementondersteuners

Ben je (directie)secretaresse, managementassistente of heb je een andere ondersteunende functie binnen het Noorderlink-netwerk? Dan is ons Netwerk Managementondersteuners zeker iets voor jou!

Wat doen we?

Het Netwerk Managementondersteuners is opgericht om de managementondersteuners met elkaar in verbinding te brengen. Zo kunnen we kennis en kunde met elkaar te delen, netwerken, nieuwe kennis opdoen en elkaar (regelmatig) ontmoeten. We organiseren 3 à 4 keer per jaar activiteiten, waarbij de focus ligt op netwerken aangevuld met een workshop of lezing met een voor jou interessant thema. Ook is het mogelijk om tussentijds ervaringen, nieuws en vragen met elkaar te delen.

Enkele reacties uit de evaluaties van onze activiteiten: “Fijn om met medewerkers uit hetzelfde werkveld samen te zijn.” “Allereerst de inhoud, echt een hot topic van deze tijd. Leuk om invalshoeken van verschillende disciplines mee te krijgen.”

Terugblik workshop Zakelijk Tekenen

Als onderdeel van het Netwerk Managementondersteuners hebben we onlangs een workshop Zakelijk Tekenen georganiseerd. Susanne Mol leerde ons in de workshop hoe je met eenvoudige tekeningen een boodschap kunt overbrengen. Met succes! Deelnemers beoordeelden de workshop met een 8,8. Hieronder een sfeerimpressie van de middag.

Zakelijk tekenen 3Zakelijk tekenen 1Zakelijk tekenen 2

Deel je ideeën!

Bij Noorderlink willen we ontwikkelen en verbinden. Dit doen we door aan te haken op relevante thema’s en hier lezingen, workshops en activiteiten over te organiseren. Mis je een thema of activiteit? Geef het dan vooral aan ons door, dan pakken wij het op. Of vind je het leuk om hier actief aan bij te dragen? Dan horen we graag van je!

Enthousiast geworden?

We hebben al meer dan 60 mensen in ons netwerk, vanuit allerlei rollen en organisaties. Hoor je daar nog niet bij of wil je meer informatie? Meld je dan aan bij Lydia via kloppenburg@noorderlink.nl. Ook kun je je bij haar opgeven voor onze mailinglijst, zo blijf je op de hoogte van de aankomende activiteiten.

We zien jou (en je collega’s!) graag bij ons netwerk.