Noordermatch biedt inzicht in vraag en aanbod van tijdelijke functies, werkzaamheden, klussen en/of projecten en is bedoeld voor medewerkers binnen Noorderlink die tijdelijk een nieuwe ervaring op willen doen. Wanneer jij hiervoor open staat kun je met jouw email adres inloggen, aangeven dat je beschikbaar bent voor een tijdelijke ervaring en waar jouw voorkeuren liggen. Daarnaast kun je reageren op tijdelijke klussen die al vermeld staan. Noorderlink organisaties kunnen namelijk advertenties voor tijdelijke werkzaamheden plaatsen en/of kunnen rechtstreeks contact met jou zoeken wanneer ze een opdracht of project hebben die aansluit bij jouw wensen.

Voor wie?

Noordermatch is interessant wanneer jij in dienst bent van een bij Noorderlink aangesloten organisatie en graag een periode ervaring op wilt doen in een nieuwe of gelijksoortige functie binnen een andere Noorderlink organisatie. Bijvoorbeeld wanneer jij jouw kwaliteiten als projectleider eens elders wilt inzetten of graag een ad interim management klus oppakt in een andere context. Ook wanneer jij je aan het oriënteren bent op een nieuwe stap in je loopbaan kan een ervaring elders van meerwaarde zijn. Misschien ben je een opleiding aan het volgen en wil je graag ervaring opdoen die daarbij aansluit. Of heb je te horen gekregen dat jouw functie gaat verdwijnen en wil je je blik verbreden op wat er elders mogelijk is.

Voor Noorderlink werkgevers is Noordermatch interessant wanneer je tijdelijk op zoek bent naar personeel en je graag iemand uit een andere Noorderlink organisatie de gelegenheid biedt kennis en ervaring in jouw organisatie op te doen. Bijvoorbeeld voor een project dat op stapel staat of ter vervanging van zwangerschapsverlof. Misschien liggen er werkzaamheden welke niet direct in een functie te vatten zijn, maar die wel een mooie ervaring vormen voor iemand die zich in die richting wil ontwikkelen. Hier kunnen mooie win/win situaties ontstaan doordat beschikbare werkzaamheden gekoppeld worden aan loopbaanwensen.

Hoe Noordermatch werkt lees je onder 'hoe gaat het in zijn werk' rechts van deze pagina. Daar kan je ook de meeste gestelde vragen vinden. 

Heb je nog vragen, dan kan je contact opnemen met Mireille Galama via galama@noorderlink.nl of 06-23153150.