Kennissessie: Wat zijn de grootste barrières voor inclusie?

In deze sessie bespreken we samen met jou tegen welke barrières of uitdagingen je aanloopt m.b.t. inclusie en diversiteit.

Hooman Nassimi, directeur Society in Motion & New Faces project, leert je graag meer hierover en wat je kan doen om ze weg te nemen. Hij heeft al jaren ervaring via het New Faces project dat al meer dan 1.000 nieuwkomers (asielzoekers & vluchtelingen), aan een plek in de maatschappij heeft geholpen. Hooman deelt niet alleen graag zijn kennis en ervaring op dit gebied maar is ook op zoek naar nieuwe uitdagingen die misschien een andere denkwijze vereisen.

Deze sessie is ook handig als je al de workshop inclusie & diversiteit op 6 oktober hebt gevolgd en nog vragen hebt of uitgebreid over je organisatie wilt spreken.

Doelgroep

iedereen

Locatie

Online

Aanmelden

Over Hooman Nassimi

Hooman, geboren in Iran, opgegroeid in Duitsland, kwam in 2013 naar Leeuwarden om Media & Entertainment Management te studeren. Na een semester op Michigan State University, met focus op sociaal leiderschap, besloot hij tijdens de laatste "migratiecrisis" een lean & mean aanpak te verzinnen in een Friese mienskip. 

Het resultaat was de oprichting van het New Faces project onder de sociale onderneming Society in Motion, om een inclusieve samenleving door en met nieuwkomers te creëren. Aangezien dat er tot 2050 1 van 9 mensen op aarde geforceerd moeten migreren, will Hooman nu effectieve oplossingen bieden om gebruik te maken van diversiteit als katalysator voor innovatie. 

Hooman heeft met Society in Motion zowel met Friese gemeentes gewerkt als ook internationale projecten gedraaid. New Faces werd sinds 2019 een landelijk project in heeft nu in bijna elke provincie van Nederland een alumnus.