Inspiratiesessie Diversity of Thought

Laat je inspireren in de ochtend en bespreek aan het eind van de dag wat het je heeft opgeleverd.

Begin deze dag met inspiratie. Met een breder perspectief neem je betere besluiten en is het fijner samenwerken. Hoe kun je gedurende de dag een open houding blijven behouden en er voor zorgen dat je oog hebt voor andere perspectieven? Hoe kun je deze vaardigheden onderdeel van je dagelijkse werk maken?

Tijdens deze inspiratiesessie ga je met deze thema’s concreet aan de slag. Tijdens de ochtendsessie krijg je inspiratie en tips die je gelijk kan gaan toepassen. Aan het einde van de dag kijk je kort terug hoe dit ging en wat het je heeft opgeleverd.

Wanneer:

Ochtendsessie: 9:00- 9:30 // nabespreking 16:30-17:00 uur

Doelgroep:

Iedereen

Aanmelden

Onbeperkte Denkers:

Onze drive: werkend Nederland inclusiever maken
We geloven dat ieder mens talenten heeft en naar vermogen een bijdrage wil leveren. We zetten ons in voor een samenleving waarin ruimte is voor ieders talent, zonder uitzondering. Daarom hebben we de beweging Onbeperkte Denkers opgezet. Om de werkomgeving in heel Nederland inclusiever te maken. We creëren beweging in organisaties teneinde inclusief werkgeverschap te stimuleren. Met een frisse en concrete aanpak. Door niet óver de mensen te praten, maar samen mét hen en alle collega’s de echte beweging te maken. Onze visie laat zich samenvatten in twee woorden: bewustwording en activatie. Dat zie je steeds terug in onze aanpak en interventies.