Monteur elektrotechniek

De afdeling Beheer en Onderhoud is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van wegen, vaarwegen en kunstwerken die binnen de jurisdictie van de provincie Groningen vallen. Het werk wordt uitgevoerd door ca. 200 medewerkers, verdeeld over de bureaus Beheer & Innovatie, Onderhoud & Materieel en Nautisch Verkeer. Bureau overstijgende activiteiten zijn ondergebracht in het stafbureau van de afdeling. Uitgangspunt is dat het beheer en onderhoud van het gehele areaal integraal wordt uitgevoerd. Voor het bureau Onderhoud en Materieel zijn we op zoek naar een Monteur elektrotechniek.

Wat vragen wij?

Als Monteur elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor:

 • Het onderhouden van elektrotechnische installaties van bruggen en sluizen, afstandsbedieningen, verkeersregelinstallaties, tunnelgemalen en overige elektrotechnische installaties langs wegen en kanalen in de provincies Groningen en Drenthe;
 • het uitvoeren van periodieke inspecties.
 • het oplossen van storingen.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van een serviceauto en soms een vrachtautohoogwerker.

De functie-eisen zijn:

 • MBO-opleiding, niveau 4, richting elektrotechniek;
 • ervaring in elektrotechnisch onderhoudswerk;
 • bekend met gebruik van plc’s en frequentieregelaars;
 • de bereidheid om in voorkomende gevallen werktuigbouwkundig en hydraulisch onderhoudswerk te doen;
 • de bereidheid om buiten de normale werktijden (avond, nacht en weekend) storingsdiensten te verrichten;
 • vakbekwaam persoon NEN3140;
 • gecertificeerd voor veilig werken (VCA);
 • de bereidheid tot verdere studie;
 • een rijbewijs B is noodzakelijk. Rijbewijs C en E achter B is wenselijk.

Verder wordt er van je gevraagd dat je over goede sociale en communicatieve eigenschappen beschikt, een klantgerichte en flexibele instelling hebt en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. In verband met het verrichten van storingsdiensten moet je vanaf de woonplaats binnen een uur op de storingslocatie kunnen zijn.

Het gevraagde competentieprofiel: doelgericht handelen, klantgerichtheid, netwerkvaardigheid en integraal werken.

Wat bieden wij?

Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 2.766,82 (functieschaal 7)  bruto per maand bij een volledig dienstverband. Vanwege de fysieke zwaarte van de functie ontvang je bovenop jouw salaris maandelijks een inconveniëntentoelage van € 61,05 bruto per maand. Ook ontvang je bovenop jouw salaris 21,62% Individueel KeuzeBudget (IKB), dit bedraagt minimaal € 423,60 en maximaal  € 603,07 bruto per maand. Verder is er een vergoedingsregeling voor kleine uitgaven die eventueel onderweg worden gemaakt.

De aanstelling is voor één jaar met kans op verlenging en betreft 36 uren per week (feitelijke werktijd 40 uur per week inclusief 4 uur opbouw ATV). De organieke functiebeschrijving is Medewerker techniek A.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met het hoofd van het bureau Onderhoud en Materieel, Johan Bruinsma, tel. 050 - 316 4649. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met P&O medewerker, Babeth Krijgsheld, tel. 050 – 752 7059.

Sollicitatie

Jouw sollicitatie met cv ontvangen wij graag uiterlijk 1 december 2016. Solliciteren kan via deze link. Het sollicitatiegesprek staat gepland op 9 december 2016.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.