Onze Podcast

Voor digitale content van hoge kwaliteit

Noorderlink Podcast

De Noorderlink Podcast wordt gepresenteerd door Nicole en Henniëlle. In deze podcast bespreken de twee presentatoren verschillende onderwerpen die gerelateerd zijn aan hun dagelijks leven en natuurlijk aan Noorderlink. Enkele terugkerende thema's in de podcast zijn Bellen met Henk, Lunchergernissen en de Week in cijfers.

Avonturen in de vrachtwagen tot ervaringen op de werkvloer met onze collega’s

In Bellen met Henk gaan Nicole en Henniëlle in gesprek met directeur Henk Eggens, die op zijn beurt verschillende interessante verhalen te vertellen heeft. Van zijn avonturen in de vrachtwagen tot zijn ervaringen op de werkvloer, Henk weet altijd wel een interessant verhaal te delen.

Tijdens Lunchergernissen bespreken Nicole en Henniëlle hun ervaringen met verschillende lunchgerechten en lunchmomenten. Van hippe salad bowls tot klassieke broodjes kaas, de twee presentatoren geven hun ongezouten mening over alles wat ze hebben gegeten.

In de Week in cijfers behandelen Nicole en Henniëlle verschillende statistieken die relevant zijn voor hun werk en dagelijks leven. Van het aantal stappen dat ze hebben gezet tot het aantal e-mails dat ze hebben verstuurd, niets blijft onbesproken.

Kortom, Noorderlink Podcast is een gezellige en informatieve podcast waarin Nicole en Henniëlle op een humoristische manier hun leven delen met de luisteraars. Luister nu naar de nieuwste aflevering op je favoriete podcastplatform!

Greep uit de recente podcasts

Recente afleveringen

Leeraanbod & Evenementen

Meer Noorderlink