Docent installatietechniek

 

WAT IS JOUW WAARDEVOLLE BIJDRAGE AAN TEAM INSTALLATIETECHNIEK?

Drenthe College staat middenin een wereld die steeds sneller verandert. DC probeert haar studenten daarop optimaal voor te bereiden. Daarbij spelen medewerkers een cruciale rol. Wij zoeken een docent die ons het team Installatietechniek wil versterken. Team Installatietechniek is een klein team dat intensief samenwerkt met de collega’s electrotechniek en de lat hoog legt. Niet alleen voor studenten, maar ook voor zichzelf. Ons streven is het creëren van een prettige en uitdagende leeromgeving voor onze studenten.
Als docent voor de opleiding Installatietechniek verricht je taken in en rond het onderwijs- en examenproces en/of lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Je begeleidt en ondersteunt studenten bij zowel de theoretische- als de  praktijkleeropdrachten. 

WAT BRENG JE MEE? 

  • Brede relevante werkervaring in de wereld van de installatietechniek van basistechniek tot de energietransitie.
  • Ervaring in of kennis van het onderwijs is een pré.
  • Een relevante bevoegdheid. De voorkeur gaat uit naar een tweede graads bevoegdheid installatietechniek.
  • Niet alleen een passie voor en veel kennis van de installatietechniek is belangrijk, maar plezier in het werken met groepen BOL/BBL mbo-studenten niveau 2 en 3 is minstens zo belangrijk. Affiniteit met de doelgroep is dus een vereiste.
  • Naast het werken met initiële mbo-studenten zul je ook intensief in contact zijn met het bedrijfsleven, onder andere in het kader van Leven lang ontwikkelen (LLO). 

WAT ZETTEN WIJ DAAR TEGENOVER? 

  • Jouw groei en ontwikkeling is belangrijk voor ons! Er is opleidingsbudget voor je eigen groei. Daarnaast ontwikkel je met je team. En zijn er DC brede workshops van de DC Academie.
  • Een tijdelijke aanstelling voor 0,8 – 1,0 fte voor de duur van 1 jaar met als standplaats Emmen, Anna Paulownalaan 1.
  • Het maximale fulltime brutosalaris is op basis van cao mbo € 4615,- per maand.
  • Verder krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling en een tegemoetkoming voor je zorgverzekering

IETS VOOR JOU?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan uiterlijk 22 augustus 2022.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arjan Peters, opleidingsmanager Techniek regio Emmen via 06-46102473 of a.peters@drenthecollege.nl

De gesprekken vinden daarna op korte termijn plaats.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.