Docent Bouwkunde

WAT IS JOUW WAARDEVOLLE BIJDRAGE AAN TEAM BOUWKUNDE?
Drenthe College staat middenin een wereld die steeds sneller verandert. DC bereidt haar studenten daarop optimaal voor. Daarbij spelen medewerkers een cruciale rol. Wij zoeken een docent die ons team Bouwkunde wil versterken. Team Bouwkunde is een klein team dat de lat hoog legt. Niet alleen voor studenten, maar ook voor zichzelf. Ons streven is het creëren van een prettige, maar ook uitdagende leeromgeving voor onze studenten.
Als docent voor de opleiding Middenkaderfunctioaris bouw niveau 4 verricht je taken in en rond het onderwijs- en examenproces en/of lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Je begeleidt en ondersteunt studenten bij zowel de theoretische- als praktijkleeropdrachten.


WAT BRENG JE MEE?

  • Relevante werkervaring op kaderniveau in de wereld van bouwkunde.
  • Ervaring in of kennis van het onderwijs is een pré.
  • Een relevante bevoegdheid. De voorkeur gaat uit naar een tweede graads bevoegdheid Bouwkunde of Bouwtechniek.
  • Niet alleen een passie voor en veel kennis van bouwkunde is belangrijk. Minstens zo belangrijk is het werken met groepen mbo studenten niveau 4. Affiniteit met de doelgroep is dus een vereiste.


WAT ZETTEN WIJ DAAR TEGENOVER?

  • Jouw groei en ontwikkeling is belangrijk voor ons! Er is opleidingsbudget voor je eigen groei. Daarnaast ontwikkel je met je team. En zijn er DC brede workshops van de DC Academie.
  • Een tijdelijke aanstelling voor 0,8 - 1 fte voor de duur van een jaar met als standplaats Emmen.
  • Het maximale fulltime brutosalaris is op basis van de cao mbo € 4.429,00 per maand.
  • Verder krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenregeling en een tegemoetkoming voor je zorgverzekering.


IETS VOOR JOU?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 1 juli 2022 via de website. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met opleidingsmanager Techniek Arjan Peters via 06 461 024 73 of a.peters@drenthecollege.nl.
De gesprekken vinden plaats op donderdag 8 juli 2022. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.