Noordkracht!

Noordkracht- de netwerkclub voor iedereen boven de 35 jaar!

Iedereen netwerkt om verschillende redenen. Misschien wil je eens binnenkijken bij een ander bedrijf of wil je een volgende stap zetten in je carrière. Hoe pakken anderen dit aan? En met wie kan ik eens een kopje koffie drinken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de honderden redenen om met elkaar in contact te blijven in Noord-Nederland. Maar hoe? Door Noordkracht!

Noorderlink verbindt!

Het uitwisselen van ervaringen en het verbinden van mensen uit verschillende organisaties; dat doet Noorderlink al jaren. Dit doen we al door young professionals aan elkaar te verbinden (met Younglink) en trainees (met Traineelink). Ook op het gebied van trainingen en leergangen verbinden we mensen die op zoek zijn naar eenzelfde soort inspiratie of kennis. Misschien heb je elkaar al eens ontmoet tijdens een training of leergang en vind je het jammer dat er niet vaker momenten zijn om eens van gedachten te wisselen of samen een borrel te drinken.

Waarom Noordkracht?

Noorderlink heeft een grote achterban met medewerkers uit veel verschillende soorten organisaties. Dit zorgt voor een enorme diversiteit - mensen met allerlei verschillende functies en achtergronden. Deze diversiteit zorgt voor een rijke bron van kennis, waar jij gebruik van kunt maken.

Ons volgende event niet missen?

De eerste bijeenkomst was op 3 maart 2022. Er de volgende keer ook bij zijn? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op 2 juni.

Geen bijeenkomst meer missen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Noordkracht.