Noordkracht!

Dé netwerkclub voor iedereen boven de 35 jaar!

Dé plek waar je als 35-plusser je netwerk kunt vergroten, op een andere manier naar de noordelijke arbeidsmarkt én je eigen ambities en ontwikkeling kunt kijken. Een plek buiten de bubbel van je eigen werkgever. Waar je laagdrempelig in gesprek kunt met gelijkgestemden óf juist met professionals met een heel andere drive. In een leuke, ontspannen en inspirerende omgeving. Een plek waar het fijn is elkaar weer echt tegen te komen.

 

Noorderlink verbindt!

Het uitwisselen van ervaringen en het verbinden van mensen uit verschillende organisaties; dat doet Noorderlink al jaren. Dit doen we al door young professionals aan elkaar te verbinden (met Younglink) en trainees (met Traineelink). Ook op het gebied van trainingen en leergangen verbinden we mensen die op zoek zijn naar eenzelfde soort inspiratie of kennis. Misschien heb je elkaar al eens ontmoet tijdens een training of leergang en vind je het jammer dat er niet vaker momenten zijn om eens van gedachten te wisselen of samen een borrel te drinken.

Waarom Noordkracht?

Noorderlink heeft een grote achterban met medewerkers uit veel verschillende soorten organisaties. Dit zorgt voor een enorme diversiteit - mensen met allerlei verschillende functies en achtergronden. Deze diversiteit zorgt voor een rijke bron van kennis, waar jij gebruik van kunt maken.

Onze volgende bijeenkomst niet missen?

Die bijeenkomst is op donderdag 19 oktober van 17.00-19.30 uur. We zien je graag! 

Aanmelden

Geen bijeenkomst meer missen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Noordkracht.

En wil je de foto's terugkijken van de vorige bijeenkomsten? Dat doe je hier!

Dronefoto Noordkracht