Noordkracht!

Dé netwerkclub voor iedereen boven de 35 jaar!

Iedereen netwerkt om verschillende redenen. Je netwerk vergroten, nieuwe mensen leren kennen of gewoon eens buiten de bubbel van je eigen werkgever borrelen met andere ervaren professionals.

Noorderlink verbindt!

Het uitwisselen van ervaringen en het verbinden van mensen uit verschillende organisaties; dat doet Noorderlink al jaren. Dit doen we al door young professionals aan elkaar te verbinden (met Younglink) en trainees (met Traineelink). Ook op het gebied van trainingen en leergangen verbinden we mensen die op zoek zijn naar eenzelfde soort inspiratie of kennis. Misschien heb je elkaar al eens ontmoet tijdens een training of leergang en vind je het jammer dat er niet vaker momenten zijn om eens van gedachten te wisselen of samen een borrel te drinken.

Waarom Noordkracht?

Noorderlink heeft een grote achterban met medewerkers uit veel verschillende soorten organisaties. Dit zorgt voor een enorme diversiteit - mensen met allerlei verschillende functies en achtergronden. Deze diversiteit zorgt voor een rijke bron van kennis, waar jij gebruik van kunt maken.

Onze volgende bijeenkomst niet missen?

Reserveer alvast in je agenda: donderdag 25 mei en donderdag 19 oktober. Tijden en details volgen.

Geen bijeenkomst meer missen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Noordkracht.

Noordkracht mannen

Noordkracht duo