Procesmanager ISM

Word jij onze Procesmanager ISM?

"Iedereen verdient het om gezien te worden". Dit is leidend voor hoe Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) omgaat met zowel cliënten als met haar eigen medewerkers. Hierbij staan betrokkenheid, laagdrempeligheid, collegialiteit en oplossingsgericht werken centraal. Spreekt dit jou aan? Laat je verder inspireren!

Binnen de bedrijfsvoering van VNN, voornamelijk binnen de afdeling ICT, zoeken wij een procesmanager ISM voor 32 – 36 uur per week. Je werkt zelfstandig en onderhoudt relaties binnen de organisatie. VNN staat in de komende jaren voor een groot verbetertraject van haar informatievoorziening. Een belangrijk onderdeel daarvan is het meer procesvolwassen (en daarmee voorspelbaar) maken van de servicemanagement processen.

Wat ga je doen?

Als procesmanager ISM zorg je voor het procesmatig werken van onze ICT processen volgens de ISM-methodiek. Je helpt bij het inrichten en stuurt vervolgens de diverse processen aan. Je bent verantwoordelijk voor het aantoonbaar juiste verloop hiervan.
Kortom, jij bewaakt en borgt de uitvoering van onze servicemanagement processen. Daarbij heb je ook regie op het ontwerp en de implementatie van aanpassingen in de IT Service Management Tooling (TOPdesk). Je stelt periodieke rapportages op en bespreekt deze met het management. Daarbij heb je een sterke focus op de kwaliteit. Omdat je hoge eisen stelt aan de uitvoering van de servicemanagement processen, formuleer je heldere verbeterdoelen.
Je ben communicatief vaardig en weet op juiste wijze feedback te geven. Je staat sterk in je schoenen en spreekt collega’s op positieve wijze aan als zij zich niet aan gemaakte (proces)afspraken houden.

Wat vragen wij van je?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een passende afgeronde hbo-opleiding, zoals (Technische) Bedrijfskunde, Informatica, ICT of vergelijkbaar.
 • Je hebt affiniteit met ICT, zorgprocessen en procesmanagement.
 • Je hebt ervaring als procesmanager.
 • Je hebt kennis van ITIL, ISM en USM.
 • Je bent klantgericht, ondernemend en resultaatgericht.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.
 • Je bent goed in zelfstandig en projectmatig werken.
 • Je onderschrijft het belang van een gezonde leefstijl en het beleid van VNN van een volledig rookvrije organisatie.

Wij bieden je?

 • Veel mogelijkheden op het gebied van leren en ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn trainingen op het gebied van Oplossingsgericht Werken en Persoonlijk Leiderschap. Daarnaast biedt VNN ook een ruim aanbod aan digitale leertrajecten op GGZ thema’s en persoonlijke ontwikkeling via GGZ Ecademy en GoodHabitz.
 • Een salaris van maximaal € 4.381,--, bruto per maand, gebaseerd op de cao GGZ, FWG 3.0. functieschaal 55.
 • Een dienstverband eerst voor de duur van één jaar met de intentie van een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.
 • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, bedrijfsfitnessregeling en volledige vergoeding woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer.

Vragen over de vacature?

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met onze directeur bedrijfsvoering Janneke Procee, via telefoonnummer 06 57159396.

Kom jij ons team versterken?

Dan zien wij je brief en cv graag voor 6 juli 2022 tegemoet via de knop 'solliciteer direct' in de vacaturetekst op onze website.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op maandag 11 of dinsdag 12 juli 2022.

Onderdeel van de aanstellingsprocedure is het inwinnen van referenties en dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag kunt overleggen.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid wordt voorrang gegeven aan een interne kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over VNN

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) is de organisatie voor verslavingszorg in de 3 noordelijke provincies. Er werken ruim 1000 medewerkers, verspreid over circa 45 locaties. Deze medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in om onze cliënten én hun naasten perspectief te bieden op meer kwaliteit van leven. Ons aanbod varieert van preventie tot poliklinische zorg, van Begeleid en Beschermd Wonen tot forensische zorg en van specialistische klinische zorg tot reclassering. We doen wetenschappelijk onderzoek en geven training en nascholing aan professionals. Door de omvang van het werkgebied heeft VNN een grote betrokkenheid bij maatschappelijke ontwikkelingen in de noordelijke én landelijke regio.

Binnen VNN staat de mens centraal, zowel de cliënt als de medewerker. VNN kenmerkt zich dan ook als een platte organisatie met een informele sfeer. Medewerkers krijgen volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Bij alles wat we doen is oplossingsgericht werken het uitgangspunt. Kijk voor meer informatie op vnn.nl

Solliciteren