Unigarant

Verzekeringen saai? Dan ken je Unigarant nog niet! Bij Unigarant werken we hard aan de verzekeringen van de toekomst. Dat doen we ook als verzekeringsbedrijf van de ANWB. Sinds 1977 staat ons hoofdkantoor in Hoogeveen. Daar zijn we nog steeds thuis.

Kom jij bij ons werken aan de verzekeringen van de toekomst? Dan kies je voor een carrière die nooit stilstaat. Bij Unigarant krijg je kansen om door te groeien, opleidingen te volgen en jezelf opnieuw uit te vinden. Dat ‘opnieuw uitvinden’ doen we ook met onze verzekeringen. Zo maakten wij als eerste verzekeraar het verschil met de autoverzekering waarbij je geld verdient met veilig rijgedrag (ANWB Veilig Rijden), een track&trace zender op de fiets en de woonverzekering met smart home-beveiligingspakket (ANWB Veilig van Huis).

Een carrière die nooit stilstaat

De kracht van Unigarant zit in de manier waarop we samenwerken. Noem het nuchter, noem het Drents of familiair… Samen met zo’n 600 gedreven collega’s werk je aan topprestaties: het zo goed mogelijk verzekeren van onze klanten en hun eigendommen. Natuurlijk staan daar uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover. Waaronder: Verbindend Werken (het binnen je team flexibel indelen van werkdagen en -locaties), een 13e maand, winstdeling en pensioen, maar ook veel extra ANWB-voordelen, zoals een wegenwachtlidmaatschap en korting in de ANWB-winkels.

Benieuwd hoe jouw carrière bij ons eruit kan zien? Kijk ook eens op www.unigarant.nl/vacatures