Medewerker Medische Admnistratie A

Afdeling

Keel-Neus-Oorheelkunde

Werkomgeving

In het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) werken we aan de toekomst van gezondheid. Als een van de grootste ziekenhuizen in Nederland zijn we een gemeenschap van ruim 13.000 medewerkers die samenwerken aan zorg, onderzoek, opleiding en onderwijs. De polikliniek KNO, onderdeel van het cluster Neuro Hoofd Hals, is op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken.

Functiebeschrijving

Als onmisbare schakel in het zorgproces van de patiënt, zul je samen met je collega's verantwoordelijk zijn voor de zorgadministratie. Jouw dagelijkse taken omvatten het te woord staan van patiënten en bezoekers, zowel aan de balie als aan de telefoon. Je zorgt ervoor dat het spreekuur goed voorbereid is en alle benodigde gegevens compleet zijn. Daarnaast beheer je de patiëntadministratie en verzorg je de interne en externe medische correspondentie.

Wat vragen wij

- Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een administratieve of secretariële achtergrond.
- Kennis van medische terminologie of ervaring in de medische administratie is een pré.
- Je bent communicatief vaardig en kunt je verplaatsen in zowel de belangen van de patiënt als die van de organisatie.
- Accuraat werken en goed overzicht behouden zijn essentieel voor jou.
- Je bent proactief, flexibel en kunt goed samenwerken.
- Microsoft Office kent voor jou geen geheimen en je kunt snel leren werken met ons digitale patiëntensysteem, Epic.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen. Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Je krijgt een interessante functie in het hart van de polikliniek KNO en het cluster Neuro Hoofd Hals. Het UMCG biedt mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via onze eigen online leeromgeving. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor (24 - 36) uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 3.434,- (schaal 6) bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging?
Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! We kijken uit naar jouw sollicitatie en verwelkomen je graag in ons team van gedreven professionals bij de polikliniek KNO.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Bianca van Oeveren 06 5272 4515
b.j.c.van.oeveren@umcg.nl Mark de Jong (050) 3612 700
m.de.Jong@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 3 maart 2024. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier