ANIOS Obstetrie

Afdeling

Obstetrie & Gynaecologie

Werkomgeving

De specialismen Verloskunde, Gynaecologie, Gynaecologische Oncologie en Voortplantingsgeneeskunde vormen in het UMCG samen de afdeling Obstetrie en Gynaecologie (O&G). De afdeling O&G beschikt over een polikliniek, een verloscentrum met een high care, een centrum voor voortplantingsgeneeskunde met IVF- laboratorium, een dagbehandelingsunit, een centrum voor prenatale diagnostiek en drie verpleegafdelingen.

De afdeling O&G combineert universitaire taken en ambities met klinische expertise. Naast derdelijns topreferente zorg heeft O&G een taak als tweedelijns zorgvoorziening voor de stad Groningen en de regio. De afdeling levert een belangrijke bijdrage aan het (pre)klinisch onderwijs voor de basisarts-opleiding en de opleiding tot gynaecoloog. Het verrichten van basaal- en klinisch-wetenschappelijke onderzoek op hoog (inter)nationaal niveau is voor de afdeling O&G van groot belang.

De afdeling O&G beschikt over 62 bedden en 16 wiegen. Er vinden jaarlijks ongeveer 1500 bevallingen plaats, 1500 ivf-behandelingen, 8000 eerste polikliniek consulten en 3400 opnames.

Door de verschillen in specialismen binnen één afdeling en de sterke aandacht voor innovaties in zorg, onderwijs, opleiding en wetenschap biedt de afdeling een uiterst boeiende en afwisselende werkomgeving. Bij de afdeling werken ruim 200 mensen, en het budget bedraagt zo’n 20 miljoen euro.

Functiebeschrijving

Je rouleert onder supervisie binnen de kliniek (zaalarts) en de polikliniek. Daarnaast kun je, afhankelijk van ervaring, worden ingezet in de verloskundige pool.

Wat vragen wij

Wij zoeken een enthousiaste, afgestudeerde basisarts met belangstelling (en bij voorkeur al ervaring) voor de obstetrie.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst van 0.9 fte (41,4 uur per week) voor de duur van 12 maanden. Het salaris bedraagt maximaal €5.766,- euro bruto per maand (schaal 11A) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

drs. Marloes Holswilder (050) 361 3020 (via secretariaat te bereiken na 13 augustus)
professor Jan Jaap Erwich (050) 361 3020 (via secretariaat te bereiken)

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier ontvang je een ontvangstbevestiging met informatie die niet relevant is voor deze vacature. Genoemde uiterste reactiedatum in het vacatureoverzicht is niet van toepassing, omdat dit een doorlopende vacature betreft. Je reactie wordt direct in behandeling genomen en je ontvangt zo snel mogelijk bericht. Je ontvangt bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Digitaal sollicitatieformulier