Klinisch Neuropsycholoog

Afdeling

Revalidatiegeneeskunde

Werkomgeving

Beatrixoord is een locatie van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), Centrum voor Revalidatie, waar volwassenen en kinderen na een ongeluk, ziekte of aangeboren aandoening, zowel klinisch als poliklinisch, revalideren. We werken samen met circa 700 collega’s aan topreferente patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. Daarin stellen we de patiënt met zijn of haar doelen centraal en werken samen aan optimale terugkeer van de patiënt in de maatschappij.

Binnen de unit NAH-MS behandelen we patienten met niet-aangeboren hersenletsel en andere neurologische aandoeningen, zoals MS. Naast de neuropsychologische diagnostiek bij en behandeling van deze patienten heb je als psycholoog een coachende rol binnen de unit NAH-MS voor een eenduidige, interdisciplinaire behandeling en ben je, afhankelijk van affiniteit en ervaring, betrokken bij visie- en beleidsvorming. In het centrum voor Revalidatie is de vakgroep psychologie volop in ontwikkeling om zowel de geboden zorg als de positionering van de psychologen binnen de organisatie te optimaliseren.

Functiebeschrijving

Als klinisch neuropsycholoog diagnosticeer, behandel en begeleid je (poli)klinische patiënten in de omgang met de neuropsychologische gevolgen van het hersenletsel. Je levert supervisie ten aanzien van de complexe patiëntenzorg aan zowel je collega psychologen, als behandelaren van de multidisciplinaire teams. Je maakt deel uit van het multidisciplinaire team en coördineert het opstellen en uitvoeren van de cognitieve revalidatiebehandeling, in samenspraak met de revalidatiearts. Binnen onze unit werken meerdere psychologen, GZ psychologen en Klinisch psychologen. Onderlinge intervisie vinden we belangrijk, waardoor we van elkaar kunnen leren en de geboden zorg te optimaliseren.

Je levert een proactieve bijdrage aan de positie van de klinisch neuropsycholoog binnen het centrum voor revalidatie. Je levert een belangrijke bijdrage aan indicatiestelling en kan daarbij samenwerken met alle betrokken disciplines. Je neemt initiatief ten aanzien van innovatie en wetenschappelijk onderzoek.

Wat vragen wij

Word jij enthousiast van de bovenstaande tekst en beschik je over een (bijna) afgeronde opleiding tot klinisch neuropsycholoog? Dan gaan we graag met jou op pad.
Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor en werk je graag samen met een groot gevarieerd team. Bij voorkeur heb je kennis en vaardigheden op het gebied van traumatherapie en EMDR.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen. Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een boeiende werkomgeving met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je ontvangt van ons een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar (minimaal 28 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 6.717,- bruto per maand (schaal 12 ), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Fenja Woest telefoonnummer 06 2564 9863
f.i.woest@umcg.nl
Marjon Westerhof telefoonnummer 06 2564 6541
h.j.evers@UMCG.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 9 oktober 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op dinsdagochtend 17 oktober.

Digitaal sollicitatieformulier