Junior Medisch Technicus

Afdeling

IM-MIT: Informatie Management

Werkomgeving

Het team Medische Apparatuur is onderdeel van de afdeling Medische Technologie en beheert en onderhoudt medische apparatuur van laag tot hoog complex. Als team zijn we een onmisbare partner voor de zorg, waarbij we gevraagd en ongevraagd technisch advies geven bij de gehele levensduur van medische apparatuur, van aanschaf, gebruik, onderhoud, reparatie tot en met vervanging. Het team bestaat uit 15 medisch technici op onze centrale werkplaats en op het operatiecentrum. Onze middleware technici beheren het raakvlak tussen het medisch apparaat met de ICT en de medisch instrumentatiemedewerkers zijn vast aanwezig op kritische zorgafdelingen. Veiligheid en kwaliteit van de zorg staan centraal in alles wat we doen.

Functiebeschrijving

Als junior Medisch Technicus in het UMCG ben jij hét aanspreekpunt van de zorg als het gaat om medische apparatuur. Je beheert en onderhoudt een gevarieerd pakket aan apparatuur, zoals bloeddrukmeters en brancards en begeleidt externe firma's die onderhoud doen aan endoscopen, pendels en tilliften. Je maakt je eigen planning en bent verantwoordelijk voor de technische staat van medische apparatuur en de bijbehorende administratie. Word jij onze nieuwe collega? Reageer dan snel op deze vacature!

Wat vragen wij

Je werkt zelfstandig, bent sociaal en klantgericht.
Daarnaast:
- Heb je aantoonbare affiniteit met techniek. Een opleiding op het gebied van elektrotechniek, mechatronica of elektronica is een pre.
- Ben je leergierig ingesteld. Als je nog niet in bezit bent van Intop MT-A en MT-B, ben je bereid deze te behalen. Verder vind je het leuk om (na)scholing te volgen voor de apparatuur die je beheert.
- Kan je goed communiceren, zowel met je UMCG-collega's als met externe partijen.
- Houd je je hoofd koel als een afdeling kampt met een storing of incident met medische apparatuur
- Heb je een flexibele instelling. Je bent bereid om mee te draaien in de calamiteitendienst en staat klaar voor je collega's.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen. Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een arbeidsovereenkomst als junior Medisch Technicus voor 29 á 36 uur per week (in overleg) in een prettig team en met ruimte om veel nieuwe kennis op te doen. Je krijgt een dienstverband voor bepaalde tijd met de intentie om na een jaar in vaste dienst te komen. Naast 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering is er een aantrekkelijke fietsregeling, volop ruimte voor ontwikkeling en de mogelijkheid je HBO te halen als je MT-C volgt. Met je collega's organiseren we meerdere keren per jaar teamuitjes en er zijn maandelijks lunchbijeenkomsten met interessante sprekers.

Het salaris bedraagt maximaal € 3.627,- bruto per maand (schaal 7), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Dr. Frank Doesburg telefoonnummer 06 2565 1297
f.doesburg@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 9 oktober 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier