MMA – A Hartcatheterisatie, afdeling Hart & Vaten

Afdeling

Hartcentrum

Werkomgeving

De Hartcatheterisatie is onderdeel van het Hartcentrum wat één van de grotere universitaire Hartcentra van Nederland is. Het Hartcentrum bestaat uit de afdelingen cardiologie en cardio thoracale chirurgie.

Op de HC houdt jij je bezig met het specialisme cardiologie. Je werkt veel samen met je MMA- A collega’s maar ook met verpleegkundigen, regie-verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en cardiologen.

Functiebeschrijving

Je werkt samen met je collega’s MMA-A aan de planning van verschillende ingrepen die op deze afdeling plaatsvinden. Je bent een belangrijke schakel in het verwerken van de verwijzingen voor het multidisciplinair overleg. Contact met patiënten, artsen en andere ziekenhuizen gaat veel via telefoon, mail en Hartnet.

Je controleert in het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD), bewaak en beantwoord je de mailbox en ben jij telefonisch het aanspreekpunt voor de patiënt. Je zorgt er voor dat de patiënt zo goed mogelijk door het zorgproces wordt begeleid. Samenwerking met je directe collega’s vindt hierdoor veelvuldig plaats.

Ook bereid je het multidisciplinair overleg voor, door ervoor te zorgen dat alle gegevens die de zorgverlener nodig heeft compleet zijn. Je hebt hiervoor regelmatig contact met andere afdelingen of ziekenhuizen. Verder houd je de patiëntadministratie op orde en draag je zorg voor interne en externe medische correspondentie.

Wat vragen wij

- Een administratieve of secretariële opleiding op MBO 4 niveau. Kennis van medische terminologie is gewenst.
- Je kunt je verplaatsen in zowel de belangen van de patiënt als die van de organisatie. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarom onmisbaar.
- Je kunt goed in teamverband werken binnen een multidisciplinaire werkomgeving.
- Je bent digitaal goed onderlegd en je hebt affiniteit met computerprogramma’s of je kunt deze snel eigen maken.
- Je bent initiatiefrijk. Als er zaken geregeld of uitgezocht moeten worden ga je hier achteraan.
- Je denkt actief mee met de ontwikkelingen in ons werk en het verbeteren van onze werkprocessen.
- Je kunt flexibel meebewegen in een soms stressvolle omgeving.
- Je ontzorgt de artsen en verpleegkundigen door te zorgen voor een perfecte administratie.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Wij bieden je een afwisselende baan van minimaal 24-32 uur per week voor één jaar op een dynamische werkplek waarbij samenwerking voorop staat.
Je wordt ingeschaald in de functie van MMA- A. Het salaris bedraagt maximaal €3.302,- bruto per maand (schaal 6), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je krijgt daarom diverse (digitale) scholingsmogelijkheden aangeboden via het leermanagementsysteem (LMS) om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Verder is er de mogelijkheid om hybride te werken.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Louise Croes telefoonnummer 06 2564 8861 (maandag t/m vrijdag bereikbaar).

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 1 oktober 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier