Medisch Assisterend Medewerker, afdeling Oogheelkunde

Afdeling

Oogheelkunde

Werkomgeving

De afdeling Oogheelkunde van het UMCG verzorgt primair de complexe derdelijns oogheelkundige zorg voor de drie noordelijke provincies en delen van Overijssel, Flevoland en Gelderland.
De meeste patiënten worden geopereerd in dagbehandeling. De afdeling beschikt hiervoor over twee operatiekamers voor operaties onder lokaal anesthesie en een operatiekamer waar ook patiënten onder volledige narcose geopereerd kunnen worden. Het operatieprogramma in onze academische, derdelijns zorgpraktijk, kenmerkt zich door een scala aan diverse ingrepen zoals netvlieschirurgie, glaucoomchirurgie, complexe cataractchirurgie, hoornvliestransplantaties en strabismeoperaties. Per jaar worden ruim 3.300 operaties uitgevoerd.

Functiebeschrijving

Als medisch assisterend medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het perioperatieve proces. Je instrumenteert/assisteert oogartsen bij oogheelkundige operaties en begeleidt patiënten en hun naasten voor- en na operaties.

Wat vragen wij

Voor de functie van medisch assisterend medewerker wordt de opleiding mdgo-AG (assisterende in de gezondheidszorg) of vergelijkbare opleiding gevraagd. Ervaring met oogheelkundige zorg en/of steriel werken is een pre. Indien deze ervaring ontbreekt, dan is de bereidheid nodig om aanvullende scholing te volgen op deze gebieden. Je houdt van afwisseling, werken in teamverband en je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit.

Wil je alvast wat meer weten over ons? Kijk dan ook eens op Oogheelkunde. Heb je een verpleegkundige achtergrond, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een afwisselende en uitdagende baan in samenwerking met verschillende disciplines zoals; oogartsen, medisch assisterende medewerkers, verpleegkundigen, planners en zorgassistenten. De operatieve zorg wordt gefaciliteerd door ongeveer 17 medewerkers (ca. 13 fte). Je ontvangt leiding van de manager operatieve zorg. Na te zijn ingewerkt en voldoende ervaring te hebben opgedaan participeer je in de bereikbaarheid- en beschikbaarheid diensten tijdens de weekenden en feestdagen.
Je krijgt een contract (32 uur per week) voor bepaalde tijd met de duur van 1 jaar, met kans op een vast contract. Het salaris bedraagt maximaal € 3.896,- bruto per maand (schaal 7M), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Sanne Koning
s.r.koning@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 21 juni 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier