Ervaren Planner Zorglogistiek Centrum voor Revalidatie

Afdeling

Revalidatiegeneeskunde

Werkomgeving

Elke dag helpen we bij het UMCG Centrum voor Revalidatie volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking zo zelfstandig mogelijk te leven. Patiënten komen naar het centrum met complexe hulpvragen op medisch, lichamelijk, psychosociaal en werkgebied. Met 775 collega’s werken we vanuit de laatste wetenschappelijke kennis en met de modernste apparatuur. Zo kunnen we de best mogelijke zorg te bieden. We stellen de persoonlijke doelen van de patiënt daarbij centraal.

We werken vanuit twee locaties; locatie Beatrixoord in Haren en de polikliniek Vorm en Beweging in het UMCG in Groningen. In ons centrum behandelen we patiënten met aandoeningen zoals dwarslaesies, amputaties en niet aangeboren hersenletsel en patiënten met hart- en longziekten en diabetes. Dit doen we zowel klinisch als poliklinisch. We werken daarbij samen met andere afdelingen binnen het UMCG, andere ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra en de Rijksuniversiteit Groningen.

In het Centrum voor Revalidatie is een transitieproces gaande, waarbij onder andere de doorontwikkeling van operationeel plannen naar tactisch capaciteitsmanagement een belangrijk doel is. Het implementeren van zorgpaden en een ander planningssysteem zijn hierin de concrete stappen. Hierbij speelt cultuurverandering een grote rol. De afdeling planning verzorgt het zorglogistieke planningsproces rondom de patiëntbehandelingen. De behandelafspraken van de patiënt, de beschikbaarheid van de patiënt, arts, behandelaar, ruimte en middelen vormen de input voor het planningsproces. Bij de afdeling planning werken collega’s momenteel met het revalidatie specifieke planpakket Ecaris.

Functiebeschrijving

- Je zorgt voor uniformiteit en standaardisatie van het planningsproces.
- Je adviseert en denkt mee omtrent de implementaties van zorgpaden en een nieuw planningssysteem.
- Je bent in staat positieve invloed uit te oefenen op de cultuurverandering die er moet plaatsvinden.
- Je lost planningsproblemen op, waarbij je uiteenlopende factoren als deadlines, behandelfrequentie, conditie en reistijd van de patiënt, meeneemt in je planning.
- Je voert regelmatig overleg met de planningscoördinator en adviseert het teamhoofd over sturing op de productie, het planningsproces en de inzet van behandelaars.
- Vanwege de multidisciplinaire behandelingen heb je te maken met complexe planningen; je werkt daarom regelmatig onder tijdsdruk.

Wat vragen wij

- Je beschikt over aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van planningsprocessen en integraal capaciteitsmanagement.
- Je hebt ervaring met projectmatig werken.
- Je hebt ervaring met het implementeren van (plannings)systemen in de zorg.
- Je weet wat van belang is om een cultuurverandering in gang te zetten.
- Je bent empatisch en je kunt je goed inleven, tegelijkertijd sta je stevig in je schoenen.
- Je kunt mensen met de juiste argumenten overtuigen om een optimale uitkomst te bereiken.
- Je bezit minimaal hbo+ werk- en denkniveau en minstens 3 jaar relevante werkervaring.

Kortom, wij zoeken een positief ingestelde, energieke, flexibele, enthousiaste, stressbestendige, communicatieve, creatieve teamplayer. Als jij jezelf in dit profiel herkent, ben je van harte welkom om te solliciteren!

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 28 uur per week, eerst voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Datum van ingang is zo spoedig mogelijk.
Het salaris bedraagt maximaal € 3.627,- bruto per maand (schaal 7), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Erike Nijhuis telefoonnummer 06 5525 6472
f.g.nijhuis@umcg.nl
Marina Klap telefoonnummer 06 2395 5300
m.g.klap@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 11 juni 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier