Fellow vaatchirurg

Afdeling

Chirurgie

Werkomgeving

Het aandachtsgebied vaatchirurgie maakt integraal deel uit van de afdeling Chirurgie. De vaatchirurgen werken in een hecht teamverband waarbij alle aspecten van de moderne vaatchirurgie zijn vertegenwoordigd. Er is een uitstekende samenwerking met de afdeling interventieradiologie en het vaatlaboratorium. Naast de stafleden is er in de sectie vaatchirurgie één fellow werkzaam. Het team heeft een belangrijke expertise opgebouwd in de behandeling van complexe endovasculaire technieken en vaatprothese infecties. Mede hierdoor functioneert het aandachtsgebied vaatchirurgie als het topreferentiecentrum voor de drie noordelijke provincies. De vasculaire onderzoekslijn excelleert in fundamenteel en klinisch onderzoek en biedt ruimte voor verdere uitbreiding.
Er bestaat een nauwe samenwerking met het Ommelander Ziekenhuis Groningen, waarbij vaatchirurgen op beide locaties werkzaam zijn. De nieuwe collega zal een aanstelling krijgen bij de vaatchirurgie in het UMCG, maar werkzaamheden verrichten op de OK, polikliniek, interventiekamer en verpleegafdeling op beide locaties.

Functiebeschrijving

In teamverband draag je bij aan integrale zorg voor de vaatchirurgische patiënt. De focus ligt op additionele opleiding m.b.t. complexere open en endovasculaire vaatchirurgie die een goede basis vormt voor het afleggen van het Europees vaatexamen (FEBVS).

Wat vragen wij

- Je bent ingeschreven in het specialistenregister als chirurg (of bijna klaar met de opleiding tot chirurg met als differentiatie vaatchirurgie) .
- Je bent een teamspeler.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar (periode juli 2023 tot juli 2024) met eventuele verlenging tot een periode van maximaal 2 jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 8.069,- bruto per maand (schaal MS), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

prof. dr. Jean-Paul de Vries telefoonnummer 06 2564 7043
j.p.p.m.de.vries@umcg.nl
dr. Martijn Dijkstra
m.l.dijkstra@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 10 augustus2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier