Regieverpleegkundige obstetrie

Afdeling

Obstetrie & Gynaecologie

Werkomgeving

Als universitair ziekenhuis behandelen wij patiënten met complexe obstetrische problematiek uit de hele regio. Daarnaast verlenen wij aan patiënten uit de directe omgeving van ons ziekenhuis reguliere geboortezorg. Onze afdeling werkt daarbij nauw samen met de afdeling voor Zwangeren en Verloskunde (L3va) en de Neonatale intensive care unit (NICU) waar zieke pasgeborenen, van de bij ons opgenomen patiënten, verblijven. Onze kraamafdeling beschikt over 18 bedden, alle op eenpersoonskamers, en 16 wiegen. Jaarlijks vinden er circa 1.500 bevallingen plaats. Op de kraamafdeling betrekken we moeders en hun partner zoveel mogelijk bij de zorg voor hun pasgeboren kindje, en proberen deze af te stemmen op hun wensen. Omdat wij nauw samenwerken met de kinderartsen kunnen we een aantal zieke pasgeborenen, 4 wiegen, bij ons op de afdeling opnemen en verzorgen, en zo worden moeder en kind niet gescheiden.

Je wordt onderdeel van een divers, enthousiast team van ca. 40 verpleegkundigen en kraamverzorgenden. Op de afdeling werk je verder samen met artsen, specialisten, verloskundigen, medewerkers medische administratie en zorgassistentes. Ook zijn er regelmatig studenten van verschillende opleidingen om een stage te doen.


Functiebeschrijving

Je bent als regieverpleegkundige de spil van de afdeling. Je streeft ernaar om de zorgprocessen zo goed mogelijk te laten verlopen, omdat je het belangrijk vindt om de best mogelijke zorg te bieden. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de collega verpleegkundigen en verloskundigen. Je plant, regelt, coördineert, motiveert, stuurt, grijpt in en coacht waar nodig.

Wat vragen wij

- Je bezit het diploma A-verpleegkunde of mbo/hbo-v, bij voorkeur aangevuld met een obstetrie opleiding of kinderaantekening.
- Je hebt organisatie- en coördinatietalent.
- Je gaat problemen niet uit de weg en stelt prioriteiten.
- Je bent enthousiast en flexibel.
- Je levert een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van zorg.
- Je hebt lef en bent niet bang initiatief te tonen.

Wat bieden wij

Een afdeling waar geen dag hetzelfde is, waar verdriet en blijdschap samen komen, waar samen aan de beste zorg wordt gewerkt en waar je veel ontwikkelmogelijkheden hebt.
Je krijgt een arbeidsovereenkomst (28-36 uur per week) voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Tenzij er al sprake is van een vast UMCG dienstverband, dan zal deze worden overgenomen. Het salaris bedraagt maximaal € 4.453,- bruto per maand (schaal 8M), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Ria Storteboom telefoonnummer 06 5272 4116
m.a.storteboom@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 13 juni 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier