(Obstetrie)-Verpleegkundigen voor het Verloscentrum en Kraamafdeling L3 en K3

Afdeling

Obstetrie & Gynaecologie

Werkomgeving

De afdeling Obstetrie beschikt over 32 bedden, 6 verloskamers en 16 wiegen.
Deze zijn verdeeld over twee verpleegafdelingen:
- de verloskamers, L3va, met de Obstetrische High Care unit;
- de kraamafdeling, K3va met ook een aantal wiegen voor zieke zuigelingen.
De beide afdelingen zijn recent verbouwd, en op 2 verloskamers staat een vast bevalbad.
Daarnaast zijn een aantal obstetrische high care kamers waar de zieke zwangeren en kraamvrouwen worden opgenomen, en bewaakt kunnen worden.

Als universitair ziekenhuis behandelen wij patiënten met complexe obstetrische problematiek uit de hele regio. Daarnaast verlenen wij reguliere geboortezorg aan patiënten uit de directe omgeving van ons ziekenhuis. Jaarlijks vinden er circa 1500 bevallingen plaats. Onze afdelingen werken nauw met elkaar samen en met de Neonatale Intensive Care Unit (NICU) waar zieke pasgeborenen, van de bij ons opgenomen patiënten, verblijven.

Op onze afdelingen betrekken we vrouwen en hun partner zoveel mogelijk bij de zorg en proberen deze steeds af te stemmen op hun wensen.
Omdat wij nauw samenwerken met de kinderartsen kunnen we een aantal zieke pasgeborenen bij ons op de afdeling opnemen en verzorgen, en zo worden moeder en kind niet gescheiden.

De verpleegkundige teams bestaan uit (senior-) (obstetrie-)verpleegkundigen, regieverpleegkundigen, kraamverzorgenden en zorgassistenten. We werken nauw samen met de verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen, medewerkers medische adminstratie, maatschappelijk werk en zorgprofessionals van andere specialismen. Ook zijn er regelmatig cursisten en studenten van verschillende opleidingen om een stage te doen.

Jezelf blijven ontwikkelen is leuk en zinvol. Daarom werken we met aandachtsgebieden, en geven we volop ruimte voor scholing of bijvoorbeeld symposium bezoek. Tevens is er ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Functiebeschrijving

Verdriet en blijdschap komen soms samen op onze afdeling, en vaak is het hollen of stilstaan. Dit vraagt wat van je als verpleegkundige op het verloscentrum en de kraamafdeling. In soms acute, en snel wisselende situaties lever je samen met andere disciplines verpleegkundige begeleiding en zorg aan moeder, partner en kind.
Ben jij een enthousiaste en bevlogen (obstetrie)-verpleegkundige, op zoek naar een leuke nieuwe afdeling en heb je zin om mee te bouwen aan de toekomst van ons verloscentrum? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wat vragen wij

- Je bent een BIG geregistreerde MBO- of HBO-verpleegkundige met Obstetrieaantekening of bereid deze te volgen.
- Je bent gedreven om steeds de beste zorg voor patiënte, partner en pasgeborene te leveren.
- Integriteit en betrouwbaarheid zijn voor jou vanzelfsprekend.
- Je daadkracht en eigen inbreng worden gewaardeerd.
- In het team lever je een positieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van onze verpleegkundige zorg.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’. Een afdeling waar geen dag hetzelfde is, waar samen aan de beste zorg wordt gewerkt en waar je veel ontwikkelmogelijkheden hebt. Het salaris bedraagt maximaal € 3.896,- bruto per maand (verpleegkundige, schaal 7M), of maximaal € 4.144,- bruto per maand (senior verpleegkundige, schaal 8aM) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer weten?
Bel gerust, of maak een afspraak om langs te komen zodat je een indruk van de afdeling krijgt en we je eventuele vragen kunnen beantwoorden.
Klik hier voor een korte impressie van het UMCG.
Neem ook eens een kijkje op de Instagram pagina van de afdeling Verloskunde.


Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Ria Storteboom telefoonnummer 06 5272 4116

Eén van de regieverpleegkundigen van K3 telefoonnummer 06 3162 3122

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 27 maart 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier