(Senior) verpleegkundige Neuro-hoofdhalscluster

Afdeling

Neuro-hoofdhalscluster

Werkomgeving

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘zie de mens’. Per 1 januari 2022 is het nieuwe Neuro-hoofdhalscluster van start gegaan. Op afdeling K1 zijn 30 bedden beschikbaar voor een combinatie van neurochirurgie en hoofdhalschirurgie (MKA/KNO/Oogheelkunde). Op afdeling K2 zijn eveneens 30 bedden beschikbaar voor een combinatie van neurologie en neurochirurgie. Daarnaast beschikken we over 9 bedden op de Neurocare die voor alle 3 de specialismes beschikbaar zijn. Kortom, dynamische afdelingen met veel afwisseling.

Functiebeschrijving

Je hebt een vaste standplaats, K1 of K2 en na een inwerkperiode, wordt je ook ingezet om te gaan werken op de Neurocare. Je bent onderdeel van een leuk en gedreven team binnen een nieuw cluster waarin volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen.

Lees ook de ervaringen van Marlies en Carolien

Wat vragen wij

- Je bent een enthousiaste verpleegkundige met een afgeronde beroepsopleiding en BIG geregistreerd.
- Werkervaring in een ziekenhuis is natuurlijk een pre, maar ook startende verpleegkundigen worden van harte uitgenodigd te reageren.
- Je bent een gedreven, zelfstandige en verantwoordelijke collega en op zoek naar uitdaging.
- Je vind het belangrijk vindt om jezelf te ontwikkelen.
- Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je hebt belangstelling voor medische verpleegtechnische handelingen.
- Je vindt het leuk om actief deel te nemen in nieuwe ontwikkelingen.
- Je hebt oog voor de patiënt en de naasten.
- Goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen zijn uiteraard onmisbaar in deze baan.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (28 - 36 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 3.675,- bruto per maand (verpleegkundige, schaal 7M), of maximaal € 3.909,- bruto per maand (senior verpleegkundige, schaal 8aM) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).
Tijdens avonddiensten kun je parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met 5 P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer 2 collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

We vinden het een pre als je van te voren een dag meeloopt, je kunt hiervoor een afspraak maken via Jasper of Magda.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Magda Ros telefoonnummer 06 2565 0976
m.ros@umcg.nl
Jasper van Rooijen telefoonnummer 06 2565 0185
j.f.van.rooijen@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 1 december 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier