Huisarts Academische Huisartsenpraktijk

Afdeling

Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde

Werkomgeving

We zijn een praktijk met ambitie! Vanzelfsprekend staat de patiëntenzorg voorop. Daarnaast dragen de huisartsen van onze praktijk structureel bij aan het onderwijs aan medisch studenten en/of aan wetenschappelijk onderzoek. De praktijk is tevens een opleidingspraktijk. In onze praktijk werken 9 huisartsen, 5 praktijkondersteuners en 12 assistenten. Met veel enthousiasme verzorgen we gezamenlijk kwalitatief hoogwaardige eerstelijnszorg voor circa 10.500 patiënten. We maken gebruik van elkaars expertise en wekelijks hebben de huisartsen een gezamenlijk onderwijs uur. Dan bespreken we moeilijke casuïstiek, gemaakte fouten om van te leren of een medisch inhoudelijk onderwerp. Je gaat werken in 1 van de 4 clusters. De praktijk is onderdeel van de afdeling Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Groningen en aldaar gevestigd.

In verband met terugtreding van één van onze huisartsen is er ruimte voor het aanstellen van een huisarts in de AHG voor 0,70 tot 0,80 FTE (wat in de praktijk neerkomt op 7 tot 8 dagdelen).

Wil je meer weten over de Academische Huisartsenpraktijk Groningen? Klik dan hier.

Functiebeschrijving

- Je verleent (evidence based) basiszorg aan je eigen patiëntenpopulatie op naam.
- De huisartsen van de Academische Huisartsenpraktijk Groningen (AHG) nemen deel aan de doktersdienst Groningen en participeren in de ANW diensten.
- Ook als je uitsluitend en alleen patiëntenzorg wilt leveren word je van harte uitgenodigd op deze vacature te reageren.
- Mocht je interesse hebben in aanvullende werkzaamheden op het gebied van onderwijs, onderzoek en zorginnovatie dan is dat bij ons ook mogelijk.

Wat vragen wij

- Je bent een geregistreerde huisarts, werkt graag in een team en bent in staat tot zelfreflectie.
- Je bent nieuwsgierig, flexibel en wil meedenken en meewerken aan de ontwikkeling van onze eigen praktijk en het huisartsen vak in het algemeen.
- Je hebt eventueel belangstelling voor onderwijs en/of wetenschappelijk onderzoek. Dit is echter geen harde eis.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een dienstverband voor 1 jaar (28 tot 32 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 8.309,- bruto per maand (UHO) op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). Er is een ruim budget voor ontwikkeling, ook bieden we je de mogelijkheid je tot kaderarts te ontwikkelen. Datum indiensttreding zo spoedig mogelijk.

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met:
- drs. Pier Wijnja, hoofd AHG, e-mailadres: p.wijnja@umcg.nl
- drs. Lucian Wolthuis, huisarts, e-mailadres: l.a.wolthuis@umcg.nl
- drs. Daphne van Vliet, huisarts, e-mailadres: d.c.r.van.vliet@umcg.nl
Allen zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: (050) 361 5020.
Meer informatie

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 12 december 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier