Zorgassistent Orthopedie/Plastische Chirurgie

Afdeling

Orthopedie/Plastische Chirurgie

Werkomgeving

De afdeling Orthopedie/Plastische Chirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is een dynamische afdeling. Aspecten als patiënttevredenheid, kwaliteit, professionaliteit en collegialiteit staan hoog in het vaandel. We zijn een onderdeel van het cluster Snijdend 2 van sector B/C, waarin wij samenwerken met de Traumachirurgie (verpleegafdeling J2) en Chirurgische urologie en Gynaecologie (verpleegafdeling L4). Er wordt actief gestuurd op een efficiënt gebruik van de beschikbare bedden en operatiecapaciteit.

De afdeling Orthopedie/Plastische Chirurgie heeft 1 verpleegafdeling met 28 bedden. Daarnaast hebben we een polikliniek Vorm en Beweging met daarin gehuisvest Orthopedie, Plastische Chirurgie en Revalidatie. De afdeling heeft een patiëntenpopulatie met wisselende aandoeningen en ingrepen, van jong tot oud en van dagopnames tot complexe operaties. De meeste opnames zijn gepland, maar ook spoedopnames komen regelmatig voor. Speerpunten in de patiëntenzorg liggen op het gebied van (prothese) infecties, wervelkolom, oncologie, complexe orthopedische zorg, algemene plastische chirurgie, hand- en polschirurgie, mammachirurgie, hoofd/halschirurgie, genderchirurgie en esthetische chirurgie. Op de afdeling werken verpleegkundigen, voedingsassistenten, zorgassistenten en medewerkers medische administratie samen met artsen en andere paramedici.

Functiebeschrijving

Je werkt zowel in de zorg als in de keuken, de werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Zorgtaken
- Je helpt de patiënten bij de ADL.
- Je verzorgt het transport van en naar andere afdelingen.
- Je vult de voorraad aan en doet allerhande andere werkzaamheden.

Voedingszorg
- Je verzorgt het eten en drinken voor de patiënten.
Het rooster is afwisselend en bestaat uit dag- en avonddiensten. Ook tijdens weekenden en feestdagen wordt je ingeroosterd.

Wat vragen wij

- Je bent in het bezit van een diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 of gelijkwaardig (deze vacature betreft geen opleidingsplek).
- Je kunt zowel zelfstandig werken als samenwerken.
- Je hebt kennis van voedingszorg, zoals HACCP.
- Je bent klantvriendelijk en behulpzaam.
- Je volgt voorschriften op en houdt je aan de afspraken.
- Je wacht niet af, maar neemt zelf initiatieven.
- Je bent in staat om te werken (eventueel na een training) met relevante onderdelen van het EPD en je bezit basisvaardigheden m.b.t gebruik van computers.
- Je bent bereid te werken in een wisselend rooster gedurende 7 dagen per week.
- Goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen zijn uiteraard onmisbaar in deze baan.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘zie de mens’.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 28 - 36 uur per week. Het salaris bedraagt maximaal € 2.779,- bruto per maand (schaal 4) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Tijdens avonddiensten kun je parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met 5 P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer 2 collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

We vinden het een pre wanneer je van tevoren een dag meeloopt. Je kunt hiervoor een afspraak maken met één van de regieverpleegkundigen van verpleegafdeling A2 (A2VA) via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:
- regieverpleegkundigen A2VA, telefoonnummer: (050) 361 3197
- Barbara Kuizenga, hoofdverpleegkundige a.i., telefoonnummer: (050) 361 3198 of 06 2565 0250
- Dagmar Luiken, hoofdverpleegkundige A2VA, telefoonnummer: (050) 361 3198 of 06 2565 0250

Meer informatie

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 22 mei 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier