POH-GGZ Academische Huisartsenpraktijk (AHG)

Afdeling

Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde

Werkomgeving

We zijn een praktijk met ambitie! Je komt terecht in een praktijk die gekenmerkt wordt door haar open sfeer en haar enthousiaste, ervaren team. Vanzelfsprekend staat de patiëntenzorg voorop. Daarnaast draagt de praktijk structureel bij aan het onderwijs aan medisch studenten en/of aan wetenschappelijk onderzoek en innovaties ten behoeve van de geneeskundige zorg in de toekomst. De praktijk is tevens een opleidingspraktijk.

In onze praktijk werken 9 huisartsen, 5 praktijkondersteuners en 12 doktersassistenten verdeeld over 2 naast elkaar gelegen locaties. Met veel enthousiasme verzorgen we gezamenlijk kwalitatief hoogwaardige eerstelijnszorg voor circa 10.500 patiënten. We maken gebruik van elkaars expertise. De praktijk is onderdeel van de afdeling Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Groningen en aldaar gevestigd.

Binnen onze praktijken zijn reeds 3 POH-GGZ werkzaam. Wegens het vertrek van één van hen ontstaat nu per 1 augustus een vacature voor 3 dagen per week. Wij weken met MicroHis, met daarnaast de mogelijkheid tot gebruik van E-health en beeldbellen.

Functiebeschrijving

- Je werkt in een team met andere POH-GGZ. De werkzaamheden en werktijden worden in onderling overleg vastgesteld. Je voert deels diagnostische en deels begeleidende/behandelende gesprekken met door de huisarts in overleg met jou verwezen patiënten.
- Je bent in samenspraak met de huisarts verantwoordelijk voor een adequate verwijzing naar de tweede lijn indien dat is geïndiceerd.
- Je werkt in de Academische Huisartsenpraktijk Groningen van het UMCG in een cluster van 4 huisartsen, praktijkassistentes en –ondersteuners.

Wat vragen wij

- Je hebt de opleiding tot POH-GGZ afgerond.
- Je hebt ruime ervaring in een huisartsenpraktijk met de eerstelijns zorg GGZ.
- Je beschikt over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden.
- Je kunt goed samenwerken, plannen en organiseren, zelfstandig werken, bent klantgericht, stressbestendig, flexibel en enthousiast.
- Je bent ontwikkelingsgericht.
- Je toont initiatief en bent in staat mee te denken over verbeteringen in de praktijkvoering.
- Ervaring met jeugdzorg is een pre.
- Je spreekt goed Engels.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week. Het salaris bedraagt maximaal € 4782,- bruto per maand (schaal 9M) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Datum indiensttreding: zo spoedig mogelijk.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

drs. Pier Wijnja telefoonnummer (050) 361 5022
p.wijnja@umcg.nl
drs. Liesbeth Ab telefoonnummer (050) 361 5022
e.ab@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 17 mei 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier