Diëtist, sector A

Afdeling

Sector A, Langdurige Zorg en Vaten, Psychosociale & Paramedische vakken

Werkomgeving

Sector A, Langdurige Zorg en Vaten, bestaat uit de afdelingen/aandachtsgebieden Longziekten en Tuberculose, Reumatologie & Klinische immunologie, Dermatologie, Interne Geneeskunde, Nefrologie, Neurologie, Neurochirurgie, Cardiologie en Cardiothoracale Chirurgie, en de daarbij behorende zorgfaciliteiten (o.a. intensive care, poliklinische zorg). In het onderdeel Psychosociale & Paramedische vakken (P&PV) zijn verschillende sector brede ondersteuningsteams bijeen gebracht.

Team A2 Diëtetiek
Het team Diëtetiek van sector A bestaat uit meerdere diëtisten met ieder een eigen aandachtsgebied. Daarnaast zijn zij ook inzetbaar binnen andere vakgebieden. De diëtisten leveren deskundige en vakbekwame dienstverlening aan patiënten en medewerkers. Het team zoekt een zelfstandige en deskundige collega, met oog voor ontwikkelingen.

Functiebeschrijving

Het werkterrein van de functie omvat voornamelijk de klinische en poliklinische patiëntenzorg. De zorg is gericht op volwassen patiënten.

Je bent verantwoordelijk voor:
- het verstrekken van voedings- en dieetadviezen aan de patiënt, daarbij onderhoud je contacten met de verwijzer over de voedingstoestand en dieetbehandeling van de patiënt door rapportage en multidisciplinair overleg;
- het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van de multidisciplinaire patiëntenzorg binnen de sector;
- het participeren in werk- en projectgroepen rondom genoemde patiëntencategorieën;
- het leveren van een bijdrage aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van diëtetiek binnen de sector;
- het verzorgen van onderwijs.

Wat vragen wij

- Je hebt een HBO-diploma Voeding en Diëtetiek.
- Je staat geregistreerd in het Basis- of Kwaliteitsregister Paramedici.
- Je hebt bij voorkeur meerdere jaren werkervaring binnen een ziekenhuis.
- Je hebt relevante werkervaring binnen de aandachtsgebieden, met een pre voor neurologie, longziekten en intensive care.
- Je kunt in een multidisciplinaire setting je rol vervullen.
- Je bent een samenwerkingsgerichte, enthousiaste collega voor wie patiënt en afdeling centraal staan.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een grote mate van zelfstandigheid.
- Je hebt een kritische, innovatieve en resultaatgerichte werkhouding.
- Je bent stressbestendig.
- Je bent flexibel inzetbaar, het is een pre als je bereid bent extra te werken bij afwezigheid van één van de collega’s.
- Je hebt de ambitie om samen met de collega’s Diëtetiek binnen het UMCG verder te ontwikkelen en kunt daar persoonlijk een belangrijke bijdrage aan leveren.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

Een arbeidscontract voor 24 uur per week, voor één jaar met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren. Het salaris bedraagt maximaal € 4.782,- bruto per maand (schaal 9M) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Karin Ipema telefoonnummer (050) 361 4607
k.ipema@umcg.nl
Madelon Klunder
m.a.klunder@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 6 februari 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn op 14 februari 2022. Je ontvangt uiterlijk 10 februari bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Digitaal sollicitatieformulier