Radiodiagnostisch laborant

Afdeling

Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Werkomgeving

De afdeling Orthodontie is een centrum voor specialistische patiëntenzorg in de noordelijke regio die de specialistenopleiding verzorgt en wetenschappelijk onderzoek verricht. Daarnaast levert de afdeling een belangrijke bijdrage aan het studentenonderwijs voor de opleiding Tandheelkunde. We zoeken per 1 maart 2022 een radiodiagnistisch laborant.

Functiebeschrijving

Je begint je werkdag om 8.30 uur. Je start de ruimtes van de fotografie op door de computers aan te zetten en het licht aan te doen. Op de computer bekijk je de mail en de agenda voor vandaag. De patiëntenplanning kan gedurende de dag wijzigen. Het kan ineens een drukke dag worden, maar je bent flexibel en kan omgaan met werkdruk. Op drukke dagen zijn er twee röntgen laboranten aanwezig om een dubbel programma te draaien. Je werkt in een professionele werkomgeving binnen een jong en gezellig team. Tijdens je werkdag maak je met name veel OPG’s en laterale schedelopnames. Daarnaast komen er Conebeam CT’s voorbij welke bewerkt moeten worden. De behandelaars verwachten jouw input over de beelden. Je werkdag eindigt om 17.00 uur.

Functiebeschrijving
- Je vervaardigt röntgenbeelden en 3D CBCT röntgenbeelden en digitale fotografie voor kaak chirurgische en tandheelkundige behandelingen, onderwijs en onderzoek.
- Je werkt met zeer diverse patiëntencategorieën.
- Je werkt klantgericht en collegiaal samen met medici, AIOS, mondhygiënisten en tandartsassistenten.
- Je zoekt samen met je collega’s naar bestaande en nieuwe activiteiten, diensten en producten binnen jouw vakgebied.

Je hebt een 8-urige werkdag. Er worden geen weekend- en/of nachtdiensten verricht en er wordt niet gewerkt op erkende feestdagen.

Wat vragen wij

- Je hebt een beroepsopleiding radiodiagnostiek (MBRT) of een in service opleiding radiodiagnostisch laborant aangevuld met het diploma Stralingshygiëne –deskundigheidsniveau 4 A-B.
- Je kunt werkzaamheden goed plannen en organiseren.
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
- Je bent enthousiast, resultaatgericht en hebt een gezonde drang tot ondernemen.
- Je kunt zowel zelfstandig als nauw samenwerken met naaste collega’s.
- Je ziet multidisciplinair werken als een uitdaging.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst (16 uur per week) voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid dat je contract wordt omgezet in een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 3.395,- bruto per maand (schaal 7M) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Piet Haanstra telefoonnummer (050) 361 0094

Ineke Wielinga telefoonnummer (050) 361 0093

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 26 januari 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn op 28 januari 2022.

Digitaal sollicitatieformulier