UMCG verpleegkundige

Afdeling

Centraal Poolbureau

Werkomgeving

In het UMCG werken we toe naar clusters rondom specialismen. Samenwerking tussen verpleegafdelingen en teams wordt hiermee versterkt. Jij kunt je ontwikkelen op een manier die bij jou past. Wil je de verdieping van een bepaald specialisme, dan kun je dat bij ons vinden. Maar ook als je liever een bredere blik ontwikkelt over specialismen heen, dan kan dat.

Functiebeschrijving

Voor iedereen iets anders. Onze verpleegafdelingen zijn allemaal uniek en elk team is anders. Welke bij jou past ontdekken we samen door met elkaar in gesprek te gaan. Wie ben jij en wat wil jij, is daarbij ons uitgangspunt. Wij weten welke afdelingen mogelijkheden hebben voor jou. We kunnen bijvoorbeeld een dag meelopen voor je organiseren, zodat je kunt ervaren hoe het op een bepaalde verpleegafdeling is. Je kunt ervoor kiezen om eerst flexibel inzetbaar te blijven, om wat langer rond te kunnen kijken met de zekerheid van een contract bij het UMCG. Maar wie weet vind je de afdeling die bij je past al eerder en kun je daar meteen onderdeel van het team worden.

Wat vragen wij

- Je hebt een verpleegkundige beroepsopleiding op MBO- en/of HBO-niveau behaald en bent BIG geregistreerd.
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan in een ziekenhuis.
- Je bent een gedreven en verantwoordelijke verpleegkundige met een leergierige instelling, die het belangrijk vindt zichzelf te ontwikkelen.
- Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je hebt belangstelling voor medisch-verpleegtechnische handelingen.
- Je hebt oog voor de patiënt en de naasten en bent daarnaast een waardevol lid van het team.

Kennis maken?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je benieuwd naar wat het UMCG je te bieden heeft? We drinken graag eens een kopje koffie (of thee) met je om hierover door te praten. Je kunt een mailtje sturen naar samenwerven@umcg.nl en dan nemen we contact op over het plannen van een afspraak.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’.

Het betreft een fulltime arbeidsovereenkomst (36 uur) of een percentage daarvan (minimaal 24 uur). Het salaris bedraagt maximaal € 3.675,- bruto per maand (verpleegkundige, schaal 7M), of maximaal € 3.909,- bruto per maand (senior verpleegkundige, schaal 8aM) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je gratis parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met vijf P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer twee collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Anita Koers-Koppes of Marianne van der Veen-Lubben telefoonnummer (050) 361 1601
verpleegkundigen-flex@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 2 januari 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier