(Senior) verpleegkundige in opleiding tot CCU-verpleegkundige

Afdeling

Hartcentrum

Werkomgeving

De afdeling Cardiac Care Unit (CCU) van het Hartcentrum richt zich op acute cardiologie en op de zorg voor complexe cardiologische patiëntencategorieën, zowel voor als na invasieve of chirurgische interventies. Rondom acute interventiecardiologie wordt nauw samengewerkt met de regionale ziekenhuizen. Uitbreiding van behandelmogelijkheden van ernstig hartfalen zorgt voor meer complexe cardiologische zorg. Dit maakt de hartbewaking tot een dynamische afdeling, met volop medisch-technische ontwikkelingen en daardoor een continue aanpassing van de zorg. De afdeling heeft 12 bedden. Ook worden er maximaal 24 patiënten van de verpleegafdelingen Cardiologie en Cardio-thoracale Chirurgie telemetrisch bewaakt.

Functiebeschrijving

- Je draagt samen met de behandelend arts zorg voor het opstellen, bijstellen en uitvoeren van het behandelplan en bent verantwoordelijk voor de benodigde verpleegkundige zorg.
- Je participeert in de uitvoering van klinisch wetenschappelijk onderzoek.
- Je werkt onder begeleiding gedurende de opleiding. De complexiteit van de patiëntenzorg neemt toe naarmate de opleiding vordert.
- Je hebt onregelmatige diensten volgens rooster.

Het Wenckebach Instituut van het UMCG verzorgt het theoretische gedeelte van de CCU-opleiding. De opleiding is verdeeld over 3 blokken, te beginnen met de Basisopleiding Acute Zorg en start in september 2022.

Wat vragen wij

- Je hebt een verpleegkundige beroepsopleiding, bij voorkeur HBO-V en staat ingeschreven in het BIG-register.
- Je hebt praktijkervaring als gediplomeerd verpleegkundige in een ziekenhuis.
- Je bent stressbestendig en goed in staat te plannen en organiseren.
- Je vindt het prettig verantwoordelijkheid te dragen, maar vindt het vanzelfsprekend collega’s te vragen mee te denken met ingewikkelde problematiek.
- Je stemt de zorg af op de behoeften van je patiënt en diens naasten.
- Je hebt affiniteit met zowel acute situaties als complexe, langduriger zorg.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

Een mooi team, waarin samenwerken vanzelfsprekend is en waar problemen waar mogelijk onderling flexibel opgelost worden. Er is veel humor en een hoge mate van collegiale ondersteuning.

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de duur van de CCU opleiding (32-36 uur per week) onder de voorwaarde dat je de opleiding met goed gevolg afrondt. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband na de opleiding. Bij ontbrekende formatieruimte wordt naar een passende oplossing gezocht.

Je salaris bedraagt maximaal € 3.280,- per maand (verpleegkundige, schaal 7) of maximaal € 3.505,- per maand (senior verpleegkundige, schaal 8A) afhankelijk van opleiding en ervaring, op basis van een fulltime dienstverband. Na diplomering bedraagt je salaris maximaal € 3.922,- per maand (schaal 9A). Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Je bent van harte welkom om ter oriëntatie een dag(deel) mee te lopen. Maak hiervoor een afspraak met één van onderstaande contactpersonen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Erna Hoekstra-Mars telefoonnummer (050) 361 7436

de regieverpleegkundige van de CCU telefoonnummer 06 3162 3727

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 23 januari 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn op 15 februari 2022. Je ontvangt uiterlijk 27 januari 2022 bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Digitaal sollicitatieformulier