Medewerker communicatie en implementatie C4Youth

Afdeling

Gezondheidswetenschappen

Werkomgeving

C4Youth is een regionale kennis- en leerwerkplaats met als doel het bevorderen van een lerende omgeving in de jeugdhulp voor hulpverleners, onderzoekers, beleidsmakers en opleiders, en het bevorderen van vakmanschap ten behoeve van het gezond, veilig en kansrijk opgroeien en opvoeden van de jeugd. In 2 kennis- en leerateliers zijn we sinds 1 juni 2020 met de samenwerkingspartners aan het werk met belangrijke vraagstukken rond de jeugdhulp in de provincie Groningen. Ouders en jongeren zijn hierbij nauw betrokken. In het atelier ‘Samenhang preventie en hulpverlening’ werken we aan het voorkomen schooluitval en het bieden van hulp en zorg aan ouders en kinderen op de plek waar ze leven. In het atelier ‘Veilig en thuis opgroeien’ staat het voorkomen van uithuisplaatsingen en handelingsverlegenheid centraal. In onze aanpak combineren we de methode van participatief actie onderzoek met de beweging van nul. Het projectteam bestaat uit 5 projectleiders, 1 coördinator en 1 medewerker communicatie en implementatie. En deze laatste functie is nu vacant!

Functiebeschrijving

Wij zoeken een medewerker communicatie en implementatie C4Youth voor 0.3fte. Deze medewerker speelt een rol in het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten en in de informatievoorziening, communicatie over en implementatie van de resultaten van de kennis- en leerateliers. De medewerker heeft een proactieve rol, denkt mee in de lopende processen. De taken zijn onder meer:
- het schrijven van verslagen van vergaderingen en werkbijeenkomsten;
- het helpen organiseren van werksessies en conferenties;
- het onderhouden van de website van C4Youth en sociale media;
- ideeën inbrengen en uitvoeren gericht op communicatie en implementatie van kennis en resultaten uit de ateliers.
Het is mogelijk en wenselijk dat de medewerker communicatie en implementatie ook werkzaam is bij een van de samenwerkingspartners van C4Youth, dit is echter niet noodzakelijk.

Wat vragen wij

- Je hebt een HBO denkniveau.
- Je hebt affiniteit met jeugdhulpverlening.
- Je hebt affiniteit met scholing en onderwijs.
- Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met het organiseren van werksessies, conferenties en andere leeractiviteiten.
- Je hebt affiniteit met en bent bij voorkeur deskundig op het terrein van communicatie.
- Je hebt affiniteit met implementatietrajecten.
- Je hebt goede organisatorische, sociale en communicatieve vaardigheden.
- Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
- Je bent enthousiasmerend, toegankelijk en gericht op samenwerken.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van 1 december 2021 tot 1 december 2023. Je salaris bedraagt maximaal € 4.200,- bruto per maand (schaal 9) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Lucienne van Eijk telefoonnummer 06 4814 1063
l.m.van.eijk@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 1 november 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn op 10 november 2021. Je ontvangt uiterlijk 3 november 2021 bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Digitaal sollicitatieformulier