Toezichthouder Bouw

Afdeling

Bouw & Facilitair

Werkomgeving

Binnen de afdeling Bouw & Facilitair (B&F) van het UMCG zijn vele algemeen ondersteunende werkzaamheden ondergebracht in één organisatie. Wij zorgen voor de ondersteuning van de kerntaken van het UMCG (zorg, onderzoek en onderwijs). Dit doen wij door het integraal aanbieden en leveren van duurzame producten en diensten op het gebied van bedrijfshulpverlening, fysieke veiligheid, huisvesting, gebouwen & infrastructuur en facilitaire services. B&F bestaat uit circa 900 medewerkers. Vakmanschap, collegialiteit en klantgerichtheid zijn de begrippen, die de verschillende relaties met onze belanghebbenden, bv. afdelingen en patiënten, kenmerken. Wij reageren adequaat op ontwikkelingen in onze omgeving en nemen initiatief. Wij ontwikkelen onze organisatie door onze mensen te ontwikkelen.

Waarden van B&F
Eén van de drijfveren in de visie van het UMCG is: `Van mens tot mens, in alles wat we doen’, oftewel 'zie de mens!' Dat geldt ook voor B&F. We geven mensen het gevoel dat ze welkom zijn, behandelen mensen met respect en alles wat we doen, doen we met zorg en aandacht. Daarnaast zijn de volgende waarden specifiek voor ons belangrijk: integraal, transparant, gastvrij en initiatief.

Afdeling
UMCG, Bouw & Facilitair, team Vastgoedmanagement. Rapporteert aan het integraal projectmanagementteam (hierna te noemen: IPM-team).

Bouwprogramma’s UMCG
Het Centraal Medisch Complex van het UMCG is gebouwd tussen 1985 en 1997. Vanwege de functionele en technische leeftijd van dit vastgoed, is het UMCG toe aan een midlife ugrade van haar vastgoed. Dit gebeurt gefaseerd in diverse, complexe en majeure bouwprogramma’s. Zo zullen o.a. de volgende bouwprogramma’s/-projecten tussen nu en circa 2030 plaatsvinden: programma Hotfloor (nieuw-, en verbouw van het operatiecomplex, Centrum Acute Zorg en Intensive Care’s), renovatie verpleegeenheden en nieuwbouw Universitair Centrum voor Psychiatrie.

Functiebeschrijving

Je ondersteunt de projectleider m.b.t. de voortgang van de projecten. Als toezichthouder houd je toezicht op de uitvoering van bouwkundige werkzaamheden binnen (deel) projecten zoals de renovatie van poliklinieken en verpleegafdelingen, laboratoria, operatiegebieden etc.

De werkzaamheden bestaan uit:
- verzorgen (dagelijks) toezicht op de bouwplaats;
- bewaking van de geleverde afgesproken kwaliteit op de bouwplaats;
- controle op de uitvoering van de werkzaamheden volgens goedgekeurde werktekening en (ATB)eisen;
- ondersteuning van de directievoerder met de bouwadministratie;
- controleren van teken- en/of modelleerwerk van het uitvoeringsgereed ontwerp en/of productie informatie van de uitvoerende partij(en) i.r.t. uitvoering op de bouwplaats;
- controleren revisiebescheiden op inhoud en output;
- verslaglegging bouwvergaderingen, werkbesprekingen etc.;
- beoordelen van en adviseren (aan de opdrachtgever) aangaande meer- en minder werk;
- uitvoeren van tussen- en eindinspecties en het rapporteren daarvan inclusief eindopleveringen;
- meedenken- en handelen in de uitvoering van werken in een ziekenhuisomgeving welke 24/7 in bedrijf is, vooral bij faseringswerken;
- toezicht op toepassing en uitvoering van noodvoorzieningen.

De toezichthouder valt hiërarchisch onder het hoofd Projecten. Voor de dagelijkse gang van zaken zal de begeleiding plaatsvinden door een (senior) projectleider en/of directievoerder. De toezichthouder zal per project inhoudelijk verantwoording afleggen aan de verantwoordelijke projectleider.

Wat vragen wij

Een bouwkundige opleiding op HBO-niveau, met kennis van:
- bouwkundig MBO+/HBO werk- en denkniveau;
- kennis van geldende wet- en regelgeving/normen;
- kennis t.a.v. beoordeling en advisering meer en minder werk;
- ervaring met toezicht op complexe integrale projecten;
- ervaring met het werken voor ziekenhuizen en ziekenhuisinstallaties;
- VCA-VOL gecertificeerd;
- communicatief vaardig en stressbestendig.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (32-36 per week), met uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt maximaal € 3.712,- bruto per maand (schaal 8) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Alexander Daems telefoonnummer 06 2564 9238
a.daems@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 24 oktober 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier