Coördinator hart/long en allergie centrum Beatrix Kinderziekenhuis

Afdeling

Kindergeneeskunde

Werkomgeving

Het Beatrix Kinderziekenhuis is het academische kinderziekenhuis van het UMCG. Het kinderziekenhuis levert de best mogelijke derdelijnszorg in onze regio en vierdelijns zorg binnen heel Nederland voor die gebieden, waarin wij landelijk en/of internationaal onderscheidend zijn. Onze ambitie is dat we onze grenzen verleggen door continu te innoveren en daardoor de allerbeste zorg voor kind en naasten kunnen bieden. We zorgen dat we in alles wat we doen het maximale resultaat voor kind en naasten nastreven, o.a. door te sturen op uitkomsten van zorg die er voor het kind en naasten toe doen en door de juiste zorg op de juiste plek aan te bieden.

Wil jij hier als leidinggevende binnen onze polikliniek aan meewerken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega, die met een nieuw samengesteld team voor het dedicated team hart- long en allergologie, zich op een nieuwe locatie wil inzetten om de zorg voor deze groep kinderen goed neer te zetten.

Functiebeschrijving

Je geeft vorm en inhoud aan de dagelijkse leiding van het centrum. Met de artsen, doktersassistenten, longfunctie analisten, hart echo laboranten en medisch administratief medewerkers werk je gezamenlijk aan de doelen om een nog betere zorg neer te zetten. Je vindt het een uitdaging om de kwaliteit en veiligheid van deze patiëntenzorg te verbeteren. Daarnaast werk je nauw samen met de polimanager en de kinderartsen op het gebied van beleidsontwikkeling in een omgeving die steeds in ontwikkeling is. Je geeft leiding aan de doktersassistenten, longfunctie analisten, hart echo laboranten en medisch administratief medewerkers en je bent samen met deze zorgprofessionals verantwoordelijk voor hun professionele ontwikkeling en die van het team. Je vindt het belangrijk dat het team op elkaar kan bouwen in een prettige werksfeer. Ook zorg je ervoor dat het beheer en onderhoud van de apparatuur goed gebeurt.

Wat vragen wij

- Een leidinggevende achtergrond op HBO-niveau.
- Bij voorkeur minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring aan een multidisciplinair team.
- Je hebt kennis van de bij hart en long zorg betrokken beroepen en je hebt ervaring met patiëntenstromen en patientenlogistiek.
- Bij voorkeur heb je kennis van EPIC, registratie, rapportage en informatievoorziening.
- Je hebt een coachende stijl van leidinggeven en men werkt graag met je samen.
- Je kunt op een heldere manier visie en ideeën overbrengen.
- Als leidinggevende biedt je duidelijke kaders en kun je besluiten nemen, ook onder stress.
- Je kunt projectmatig werken en je stuurt op resultaten.
- Je hebt oog voor mogelijkheden en beschikt over een proactieve instelling met aandacht voor de omgeving.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 28,8 - 32,4 uur per week, in eerste instantie voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 4.200,- bruto per maand (schaal 9) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Overdag zijn er snelle verbindingen met 5 P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft ondermeer 2 collectieve zorgverzekeringen en een goede pensioenregeling.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Froukje Leijstra telefoonnummer (050) 361 2751

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 24 oktober 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 8 en/of 15 november2021.

Digitaal sollicitatieformulier