Akoepedist/Logopedist, KNO/Universitair Audiologisch Centrum Groningen

Afdeling

Keel-Neus-Oorheelkunde

Werkomgeving

Het Universitair Audiologisch Centrum Groningen (UACG) verzorgt, als onderdeel van de afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO), gespecialiseerde patiëntenzorg, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van gehoor, spraak/taal en evenwicht. Het UACG heeft een specifeke rol en functie in het Noord-Nederlandse zorgnetwerk als (supra)regionaal topreferentiecentrum. Het team van het UACG bestaat uit klinisch fysicus audiologen, gedragswetenschappers, logopedisten, akoepedisten en medisch maatschappelijk werkers. Diagnostiek, behandeling en revalidatie van patiënten vindt plaats in multidisciplinaire teams die zijn gevormd rond specifieke aandachtsgebieden zoals:
- cochleaire implantatie;
- tinnitus;
- hoor- en spraak/taalproblemen bij kinderen;
- slechthorende volwassenen met meervoudige problematiek.
Kenmerkend voor de afdeling is de geïntegreerde benadering van bovengenoemde patiëntengroepen door het medisch specialisme KNO en de disciplines van het UACG, evenals de verbinding tussen klinische zorg en wetenschappelijk onderzoek. Jaarlijks bezoeken circa 35.000 patiënten de gezamenlijke polikliniek van KNO en het UACG. Aan de afdeling KNO zijn 165 medewerkers verbonden.

Functiebeschrijving

- Je verricht audiologische basisdiagnostiek en gespecialiseerde diagnostiek in een multidisciplinaire omgeving.
- Je levert een bijdrage aan de technische revalidatie van slechthorende patiënten met diverse hoorhulpmiddelen: hoortoestellen, BCD’s en Cochleaire implantaten.
- Je overlegt met de klinisch fysicus audioloog en, in aanvulling daarop, met andere disciplines (KNO-arts, audiciën, maatschappelijk werker, etc.).
- Samen met de klinisch fysicus audioloog en akoepedisten volg je de ontwikkelingen op het gebied van hoorhulpmiddelen en verzorg je kennisoverdracht en scholing aan collega’s.
- Je begeleidt stagiairs en participeert in wetenschappelijk onderzoek.

Wat vragen wij

- Je hebt een HBO opleiding Audiologie, Logopedie, MBRT of HTS afgerond, of je beschikt over relevante werkervaring op HBO niveau.
- Je bent op de hoogte van technische ontwikkelingen op het gebied van hoorhulpmiddelen.
- Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
- Je kunt goed luisteren, reflecteren op eigen handelen en op een positieve manier feedback geven en ontvangen.
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (36 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 4.200,- bruto per maand (schaal 9) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

drs. Anneke Pape telefoonnummer (050) 361 2550

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 24 oktober 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn op 4 november 2021. Je ontvangt uiterlijk 29 oktober bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Digitaal sollicitatieformulier