GZ-psychologen Pijnrevalidatie

Afdeling

Revalidatiegeneeskunde

Werkomgeving

Beatrixoord is een locatie van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), dat voor meerdere faciliteiten van het UMCG onderdak biedt. Hier werken 650 mensen in een open en inspirerende sfeer samen aan topreferente patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. De medewerkers stellen de patiënt centraal en werken op innovatieve wijze doelgericht aan optimale terugkeer van de patiënt in de maatschappij.

Het team van de pijnrevalidatie richt zich op de zorg aan patiënten met complexe chronische pijn aan het houdings- en bewegingsapparaat. Bij de intake door de revaldiatiearts wordt vastgesteld dat er medisch geen opties meer zijn voor behandeling. Hierna volgt de intake door het behandelteam waar samen met de patiënt gekeken wordt naar zijn motivatie voor gedragsverandering en doelen voor revaldiatie. Het behandeltraject bestaat uit een 12 weeks programma. Binnen de behandelingen ligt het accent op kwaliteit van leven, gezond functioneren en participatie in werk. Het pijnrevalidatieteam bestaat uit revalidatieartsen, GZ-psychologen, KP-psycholoog , ergotherapeuten en fysiotherapeuten.

Functiebeschrijving

- verricht je psychologisch onderzoek en behandel je patiënten met chronische pijn vanuit een gedragstherapeutische visie. Ervaring met EMDR-behandelingen is een pre;
- heb je een coachende rol in het team voor de toepassing van cognitief gedragsmatige behandelprincipes;
- draag je bij aan ontwikkeling van behandelmogelijkheden;
- werk je interdisciplinair samen en ressorteer je hiërarchisch onder het hoofd Pijnrevalidatie en functioneel onder de medisch hoofdbehandelaren van het pijnrevalidatieteam;
- maak je deel uit van de vakgroep psychologie van het Centrum voor Revalidatie (CvR);
- speel je een rol in het opleiden en superviseren van (GZ-)psychologen;
- lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

Wat vragen wij

Je hebt een sterke persoonlijkheid met ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook ben je gericht op samenwerking en verbinding binnen je eigen discipline en binnen het team. Dit doe je vanuit een positieve en professionele grondhouding. Je bent in staat complexe situaties snel te doorzien waarbij je nieuwe informatie en werkprocessen snel oppikt.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende:
- Je bent bij voorkeur een BIG geregistreerd GZ-psycholoog.
- Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare setting.
- Je kunt zowel zelfstandig als interdisciplinair samenwerken.
- Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je hebt een initiatiefrijke en flexibele instelling met betrekking tot mensen, veranderingen en dienstrooster.
- Je levert een continue bijdrage aan kwaliteitsverbeteringen en zorgvernieuwingsprojecten.
- Je bent bereid om de verbinding te zoeken met alle interne en externe samenwerkingspartijen.
- Je bent gewend andere disciplines te coachen in complexe praktijksituaties.

Dus ben jij die stevig in de schoenen staande, positief ingestelde, flexibele, enthousiaste, ambitieuze, stressbestendige, communicatieve en creatiefveteamplayer, die de aansluiting bij de patiënt en de verbinding met het team zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij

Een uitdagende baan met ruimte voor ontwikkeling en opleiding. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van één jaar (minimaal 24 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris bedraagt maximaal € 5.383,- bruto per maand (schaal 11) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Anita Linschoten telefoonnummer 06 5525 7489
ts-pijn@cvr.umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 5 september 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier