Recoveryverpleegkundige PACU

Afdeling

Anesthesiologie

Werkomgeving

Binnen de verschillende locaties:
- ben je verantwoordelijk voor het verpleegkundige proces van jouw patiënten;
- ben je in staat om zelfstandig en in teamverband te werken;
- speel je een belangrijke rol in de uitvoering van kwaliteit van de zorg;
- zorg je voor afstemming met de bij de zorg betrokken disciplines;
- werk je actief mee aan nieuwe ontwikkelingen op de afdeling;
- begeleid je, in voorkomende gevallen, stagiaires en nieuwe collega’s.

Functiebeschrijving

De PACU (Post Anesthetic Care Unit) is een dynamische afdeling waar een hoge turnover van patiënten is en de zorgbehoefte van de aangeboden patiënten grote verschillen kent. Er wordt pre- en postoperatieve, chirurgische en anesthesiologische zorg verleend aan patiënten van uiteenlopende specialismen en alle leeftijden. De afdeling is verdeeld over 4 locaties en een vijfde locatie is in aanbouw. Eén van de locaties levert 24/7 zorg en één van de locaties is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar ingericht.

Het team bestaat uit recoveryverpleegkundigen en Acute Zorg Recovery studenten. Het is een dynamisch team. De collega’s zijn betrokken naar elkaar toe en er is ruimte voor gezelligheid en humor. Klik hier om een indruk te krijgen van de afdeling.

Lees hier de ervaringen van Carolien, recoveryverpleegkundige PACU.

Wat vragen wij

- Je hebt een verpleegkundige beroepsopleiding afgerond en staat ingeschreven in het BIG-register.
- Je hebt de AZ Recovery opleiding afgerond.
- Je bent in staat om in iedere situatie de juiste zorg te leveren.
- Je hebt een proactieve houding en je bent stressbestendig.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
- Je bent een professionele, enthousiaste collega en je draagt bij aan een positieve sfeer binnen het team.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst als recoveryverpleegkundige (28,8 - 36 uur per week). Je salaris is conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC) en het beloningsbeleid PACU. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met 5 P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer 2 collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten of een dag meelopen? Neem dan contact op met één van de contactpersonen van de PACU.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Rowdy Veen telefoonnummer (050) 361 4843

één van de regieverpleegkundige PACU telefoonnummer 06 3162 3060

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 1 augustus 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn in principe op 25 augustus 2021.

Digitaal sollicitatieformulier