Projectverpleegkundige Dermatologie

Afdeling

Dermatologie

Werkomgeving

De afdeling Dermatologie in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) kenmerkt zich door 3 topreferente zorgfuncties: huidoncologie, auto-immuun en genetische blaarziekten en eczemen & allergie. We hebben een polikliniek, een klinische afdeling met een opnamecapaciteit van 6 bedden en een dagbehandelcentrum met 4 goed geoutilleerde ingrepenkamers, lichttherapie en infuusbehandelingen voor blaarziekten. Er wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van het operatiecentrum voor ingrepen onder algehele anesthesie. De afdeling participeert in verschillende multidisciplinaire overleggen en spreekuren in immunologie (systemisch immunologie spreekuur, reuma spreekuur, arbeidsdermatologie spreekuur, allergologie spreekuur, vulva- en EB-spreekuur) en oncologie (hoofd-hals werkgroep, melanoom werkgroep, non-melanoma skin cancer werkgroep). Sinds 2017 zijn wij een erkend Mohs-opleidingscentrum.

Aanleiding
De incidentie van huidkanker blijft stijgen in Nederland. Een groot deel van deze stijging treft ouderen boven de 70 jaar met toenemende complexe casuïstiek. De zorg voor deze kwetsbare patiëntenpopulatie vergt een multidisciplinaire aanpak en gaat gepaard met een verhoogd risico op complicaties. Als afdeling hebben we een projectplan bedacht om een screeningsprogramma op te zetten om kwetsbare oudere patiënten met huidkanker te identificeren, ten behoeve van een gestroomlijnde samenwerking tussen de afdelingen dermatologie en ouderengeneeskunde.

Functiebeschrijving

Je gaat in nauwe samenwerking met de dermato-oncologen de zorg voor oudere en kwetsbare dermato-oncologische patiënten coördineren. Hierbij zal aandacht zijn voor:
- Patiënttevredenheid;
- Samenwerking met de afdeling Ouderengeneeskunde met geïmplementeerde geriatrische screening om de juiste verwijzingen te waarborgen;
- Het optimaliseren van protocollen/werksjablonen met aanbevelingen in het geval van gesignaleerde kwetsbaarheid.

Wat vragen wij

- Je kunt zelfstandig en autonoom werken in multidisciplinair team.
- Je beschikt over uitstekende organisatorische kwaliteiten en bent nauwkeurig werkend.
- Je beschikt over gebruikers ervaring met standaard computerprogramma’s of bereid deze ervaring op te doen.
- Persoonlijke kenmerken van je zijn: enthousiast, communicatief vaardig, kwaliteitsgericht, initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (minimaal 4 dagen per week, 32 uur). Het salaris bedraagt maximaal € 3.712,- bruto per maand (schaal 8) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Marjon Wiegman telefoonnummer (050) 361 2520
secretariaat@derm.umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 12 april 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier