Medisch instrumentatietechnicus

Afdeling

Medische Technologie

Werkomgeving

Medische Technologie (MT) is onderdeel van Medische- en Informatie Technologie (MIT) en ondersteunt het primaire proces bij de toepassing van Medische Technologie in de breedste zin van het woord. Om deze kerntaken te kunnen uitvoeren is Medische Technologie ingedeeld in drie teams: Beeldvormende Apparatuur, Laboratorium- en Sterilisatie Apparatuur en Medische- en IT Apparatuur, elk met eigen specifieke kennis. Daarnaast is de Medische Hulpmiddelen Service een onderdeel van Medische Technologie. De teams worden voor de uitvoering van hun taken ondersteund door de Frontdesk .

Door vertrek van een pensioengerechtigde collega is er binnen het team Medische Apparatuur een vacature ontstaan.

Functiebeschrijving

Als instrumentatietechnicus ben je verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van medische apparatuur. Het ene moment sleutel je aan een echoapparaat en het andere moment sta je op een zorgafdeling naast een patiënt om een storing op te lossen. Het volgen van protocollen is onderdeel van je werk en technische vraagstukken vragen soms om een creatieve oplossing. Je voert aan de hand van protocollen, onderhoud, reparaties, veiligheidsmetingen en ingangskeuringen uit. Ook geef je gevraagd en ongevraagd advies aan diverse zorgafdelingen. Na een gedegen inwerkperiode, onder begeleiding en met advies van je collega’s, deel je de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van verschillende medische apparatuur in het UMCG.

Wat vragen wij

Wij zijn op zoek naar een technicus met het volgende profiel:
- Een MBO-4/HBO werk- en denkniveau. Technische achtergrond is een pre en bij voorkeur met kennis en affiniteit op ICT gebied.
- Je bent proactief en oplossings- en resultaatgericht.
- Je kunt goed omgaan met crisissituaties.
- Je bent klant- en servicegericht en hebt goede communicatieve vaardigheden.
- Je bent een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig functioneren.
- Je bent leergierig.
- Je bent bereid om aanvullende technische trainingen te volgen.
- Je bent bereid om mee te draaien in bereikbaarheidsdiensten.

Wat bieden wij

Een arbeidsovereenkomst als medisch instrumentatietechnicus voor 100% (36 uur per week) in een prettig team en met ruimte om veel nieuwe kennis op te doen. Het betreft een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast contract. Je salaris bedraagt maximaal € 3.712,- bruto per maand (schaal 8) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder is er tijd en budget voor persoonlijke professionele ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Peter Mees telefoonnummer 06 5336 2563
p.n.a.mees@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 8 maart 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier