Teammanager

Ben jij díe teammanager die inspirerend is, die het team op coachende wijze aan zet brengt en meebouwt aan een vernieuwd toekomstbestendig managementteam? Die ondernemendheid en creativiteit weet te koppelen aan een visie op onderwijs? Lees dan snel verder! Wij zoeken voor twee teams binnen de Campus in Winschoten 

Teammanagers  (0.8 fte per team)

Over deze baan

Als teammanager binnen de Campus

 • geef je leiding aan een team dat studenten opleidt op het gebied van maatschappelijke zorg, pedagogisch- en sociaal werk en verzorging en verpleging of een team dat studenten opleidt op het gebied van Mediaomgeving, Signmaking, Business Services, Service Medewerker Breed en Helpende Zorg en welzijn.
 • ben je onderdeel van het vernieuwde managementteam van de school. Dit team bestaat uit een schooldirecteur en teammanagers. Samen zijn jullie als MT verantwoordelijk voor de aansturing van de onderwijsteams en portefeuilles binnen de school.
 • heb je oog voor verandering en vernieuwing en je neemt je team hier op een ondernemende, verbindende en inspirerende manier in mee. Je coacht je team in hun verdere teamontwikkeling en bent faciliterend zodat iedereen zelf op koers blijft. Je bent in dialoog, je toont lef en wendkracht.
 • ben je een aanjager op het gebied van onderwijsontwikkeling. Je initieert samenwerking met externe netwerken om een optimale verbinding tussen onderwijs en werkveld te realiseren. Je weet relatie te leggen tussen externe ontwikkelingen, de strategische koers en de operationele uitvoering.

Jouw werkomgeving

Met 16 verschillende scholen, ongeveer 14.000 studenten, 1.000 cursisten en ruim 1.400 medewerkers is Noorderpoort één van de grootste ROC's (Regionale Opleidingscentrum) van Noord-Nederland. Je vindt ons in de provincie Groningen en in Assen. Noorderpoort is groot, maar kiest voor ‘klein’. We hebben overzichtelijke scholen met een eigen karakter waar iedereen elkaar kent.

De locatie Campus Winschoten maakt deel uit van de regioscholen Noorderpoort: Winschoten, Appingedam, Veendam en Stadskanaal. Het managementteam van het Noorderpoort in de regio bestaat uit twee directeuren en zes teammanagers.

Noorderpoort is de motor van de regionale arbeidsmarkt. Wij willen het beste halen uit mensen én de regio. We staan al meer dan twintig jaar met onze voeten midden in de Noordelijke regio en we weten van aanpakken. We kijken uit naar de toekomst, naar de enorme kansen en uitdagingen die er voor Noorderpoort in deze regio in het verschiet liggen. We focussen daarbij op zowel beroepsonderwijs voor jongeren, als op kortere trajecten in bij- en omscholing en vakonderwijs.

We werken veel in netwerkverbanden samen met bedrijven en instellingen, zodat we elkaar aanvullen op de vlakken waar we elkaar nodig hebben en kunnen versterken in vakmanschap. Hierbij leggen we de nadruk op Leven Lang Ontwikkelen. Iedereen krijgt bij ons de kans om op elk moment in het leven te werken aan vakmanschap.

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt ruime onderwijs- en managementervaring
 • Je bent in het bezit van een passende hbo- of wo-diploma
 • Je bent proactief en communicatief sterk
 • Je werkt vanuit lef, dialoog en vertrouwen
 • Je bent flexibel en beschikt over een gezonde dosis humor
 • Je bent coachend en verbindend ingesteld
 • Je bent goed in reflecteren en durft jezelf kwetsbaar op te stellen
 • Je werkt toekomstgericht vanuit een heldere visie en je biedt ruimte aan initiatieven en creativiteit.

Wij bieden

 • Een omvang van de aanstelling van 0,8 – 1 fte.
 • inschaling van deze functie in schaal 12 (max. €5.924,-) conform cao mbo op basis van een volledig dienstverband.
 • naast een goede beloning een arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een 13e maand en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren.
 • in eerste instantie een vacature voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. We hebben de insteek om te komen tot een duurzame samenwerking.
 • een ambitieuze toekomstvisie, waar je volop je bijdrage aan kunt leveren in een omgeving waar het tonen van ondernemerschap en het nemen van initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd.
 • om te faciliteren in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, naast reguliere scholing op het gebied van management ook via onze Noorderpoort Academie diverse opleidingen en activiteiten. Jouw succes staat voorop!

Meer informatie

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen en/of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail voor het maken van een belafspraak met Cor Verbree, directeur, aan: Bea Abee (managementassistent), bd.jager@noorderpoort.nl.

De uiterste sollicitatiedatum is maandag 5 juni 2023

De gesprekken met de selectiecommissie en adviescommissie vinden plaats op donderdagmiddag 15 juni 2023.

Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de procedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten als zij voldoen aan het profiel.

Noorderpoort staat voor gelijke kansen voor iedereen. Wij willen een organisatie zijn waar diversiteit en inclusie vanzelfsprekend is. Iedereen kan zichzelf zijn en op die basis vrij, veilig en volwaardig meedoen. Ongeacht leeftijd, afkomst, beperking, religie, gender of seksuele oriëntatie.  Al onze studenten en medewerkers worden gerespecteerd. Ieder met zijn eigen unieke persoonlijkheid en talent. Want verschillen maken ons sterker en beter.

Solliciteer nu