Docent Sport 2021.107

Per direct zijn wij op zoek naar een docent Sport voor de opleidingen Maatschappelijke Zorg en Pedagogisch Werk van afdeling MBO Welzijn niveau 3 & 4 te Stadskanaal. De omvang van de vacature is 1,0 FTE en het betreft vervanging in verband met ziekteverlof.

Duur: minimaal t/m 31 december 2021.

Over de baan
Word jij onze nieuwe collega?

Je maakt onderdeel uit van een zelfsturend team, werkt met jongeren en geeft samen met ons vorm aan het beroepsonderwijs.

Je verzorgt de sportlessen waaronder vitaal burgerschap. Daarnaast is er de mogelijkheid om in onderling overleg ingezet te worden voor studieloopbaanbegeleiding (SLB) en projecten binnen de context van het beroep. Je bent een enthousiaste collega die in staat is om de student te motiveren en zowel structuur als ruimte voor ontwikkeling (talent)  te bieden.

Jouw werkomgeving
Je gaat werken in een school, maar het is ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk. Bovendien garandeert de samenwerking met scholengemeenschap Ubbo Emmius een soepele overgang van vmbo naar mbo. Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg & welzijn en techniek en zakelijke dienstverlening. Met een enthousiast en deskundig team leren wij onze studenten kennis en vaardigheden en een professionele houding. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Dit ben jij

  • Je verzorgt sportlessen en en je wordt eventueel ingezet in projecten;
  • Je beschikt over tenminste HBO werk en -denkniveau;
  • Je beschikt bij voorkeur over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid of Pedagogisch Didactisch Getuigschrift;
  • Je participeert in een zelfsturend team en bent in staat om je flexibel op te stellen;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep jongeren en bent in staat een positieve sfeer te brengen in de klas en het team
  • Je bent in staat creatief mee te denken

Wij bieden
Een professionele en inspirerende werkomgeving met volop mogelijkheden voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Ons arbeidsvoorwaardenpakket biedt een goede beloning, waaronder een 13e maand en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. Jouw succes staat voorop.

De CAO MBO is op deze vacature van toepassing

Meer informatie
Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Mevr. P. de Jong (tel.: 0882308134; email: pm.walraven@noorderpoort.nl), en/of Dhr. M. Nieuwenweg (tel.: 0882307794; email: jm.nieuwenweg@noorderpoort.nl).

Gesprekken met de geselecteerde kandidaten vinden plaats op donderdag 28 oktober 2021 op de locatie Sportparklaan 5 Stadskanaal.