docent rekenen / rekenspecialist studiecentrum

Noorderpoort staat voor gelijke kansen voor iedereen. Wij willen een organisatie zijn waar diversiteit en inclusie vanzelfsprekend is. Iedereen kan zichzelf zijn en op die basis vrij, veilig en volwaardig meedoen. Ongeacht leeftijd, afkomst, beperking, religie, gender of seksuele oriëntatie.  Al onze studenten en medewerkers worden gerespecteerd. Ieder met zijn eigen unieke persoonlijkheid en talent. Want verschillen maken ons sterker en beter.

Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal is met ingang van het nieuwe schooljaar voor het studiecentrum op zoek naar een docent rekenen.

Over de baan

Wij zoeken een kandidaat die beschikt over een 2e graads-bevoegdheid of in het bezit is van een pedagogisch didactisch getuigschrift of hiervoor bereid te zijn deze te behalen. Heb je affiniteit met het onderwijs, vind jij het een uitdaging om onze studenten van de beroepsopleidingen in Stadskanaal te motiveren en te stimuleren in hun ontwikkeling, dan nodigen we je uit te solliciteren naar deze baan. Ervaring met het geven van lessen praktijk en theorie is een pre.

Tevens verwachten we van de kandidaat dat hij/zij studentgericht kan werken en een flexibele en pro actieve werkhouding heeft. Vanzelfsprekend kun je werken in een klein en betrokken team dat volop in beweging is. Aantoonbare ervaring in het beroepsonderwijs of in het werkveld is een vereiste.

Jouw werkomgeving

Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal bestaat uit de MBO-afdelingen Gezondheidszorg en Welzijn, Techniek en Zakelijke Dienstverlening. De betreffende afdelingen zijn onderverdeeld in onderwijsteams. De school telt ca. 800 studenten.

Dit ben jij

Van de kandidaat verwachten wij dat hij/zij over de volgende vaardigheden beschikt:

  • Je hebt minimaal HBO (werk- &) denkniveau
  • Je hebt bij voorkeur een tweedegraads bevoegdheid of hebt deze bijna in je bezit.
  • Je hebt ervaring als docent Economie/Rekenen en bent breed inzetbaar.
  • Je bent een echte teamspeler, flexibel en proactief.
  • Je toont ondernemerschap, bent vernieuwend en weet je omgeving daarin te enthousiasmeren.
  • Je hebt affiniteit met de MBO doelgroep.

Waar het bij Noorderpoort om gaat?

Een leven lang ontwikkelen, die ambitie hebben we voor onze studenten, maar ook voor iedereen die bij ons komt werken. We leren en ontwikkelen door te doen. Jouw talenten zien we daarin als de motor voor je werk en je ontwikkeling.

Wij bieden
Een prima salaris conform schaal LB CAO MBO, vakantie uitkering en een 13e maand. Een functie met veel verantwoordelijkheid waarin je zelfstandig functioneert, ruimte voor eigen initiatieven en ideeën en volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Nadere informatie

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Simon Duursema, teammanager, telefoonnummer 06053169204 of via sp.duursema@noorderpoort.nl

Procedure

De gesprekken vinden plaats tussen 13 en 18 juli a.s. Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij Noorderpoort maakt iedereen een volgende stap.