Docent Nederlands en Communicatie 2021.97

Het Johan Cruyff College zoekt versterking!

Het Johan Cruyff College Sport & Business is op zoek naar een breed inzetbare en bevoegde docent Nederlands en Communicatieve vaardigheden (0,4 tot 0,8 Fte)

Het JCC
Op het JCC volgen circa 40  talentvolle (aankomende) topsporters de MBO 4  opleiding medewerker marketing  & communicatie. Het JCC zorgt ervoor dat  studenten sport en studie optimaal kunnen combineren. Succes op beide fronten is het uitgangspunt.  Het onderwijs wordt verzorgd door een klein en hecht onderwijsteam dat kwaliteit, flexibiliteit en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega, het liefst vanuit ervaring, affiniteit heeft met topsport. Onze nieuwe collega is een initiatiefrijke teamspeler die als rolmodel voor de studenten kan fungeren.

Het curriculum is in samenwerking met de vier andere Cruyff Colleges ontwikkeld. Op elke locatie wordt hetzelfde programma gebruikt om ervoor te zorgen dat studenten op ieder gewenst moment kunnen overstappen naar een andere locatie van het Cruyff College.

Over deze baan
Naast kennis van  Nederlands en Communicatieve Vaardigheden heeft onze nieuwe collega bij voorkeur  kennis van en/of ervaring met projectonderwijs  en diverse mediatoepassingen (social media, emailmarketing  en online marketing.) Een combinatie met de vacature mediavormgeving is mogelijk.

Tot de docenttaken bij het JCC horen tevens stage- en studieloopbaanbegeleiding. Ook is onze nieuwe collega in staat om  lesmateriaal voor onderwijsprojecten te schrijven.  Een bijdrage leveren aan het landelijke Cruyff netwerk en verantwoordelijk zijn voor enkele teamtaken horen ook bij het takenpakket.

Omwille van de bereikbaarheid voor collega’s en studenten zijn alle teamleden tijdens kantoortijden bereikbaar. Er is een goed uitgeruste werkplek beschikbaar.

Jouw werkomgeving
Noorderpoort is de motor van de regionale arbeidsmarkt. Wij willen het beste halen uit mensen én uit Groningen. We staan al meer dan twintig jaar met onze voeten midden in de Noordelijke regio en we weten van aanpakken. We kijken uit naar de toekomst, naar de enorme kansen en uitdagingen die er voor Noorderpoort in deze regio in het verschiet liggen. We focussen daarbij op zowel beroepsonderwijs voor jongeren, als op kortere trajecten in bij- en omscholing en vakonderwijs in combinatie met inburgering.

Business en Administratie
Je gaat werken op een school die staat voor helderheid, eenvoud en structuur. We bieden een helder, eenvoudig maar gestructureerd opleidingsaanbod, waarbij de student wordt aangesproken op de bij hem/haar aanwezige kwaliteiten. Wij geven opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en (internationale) retail en ondernemerschap. Bovendien bieden we de opleiding dienstverlener breed, een niveau 2 opleiding waarin diverse richtingen van de dienstverlening gecombineerd zijn. Zoals hierboven te lezen is, is ook het Johan Cruyff College gevestigd in onze school. De praktijk is een belangrijk onderdeel van onze opleidingen via praktijkleren in winkels, en de nauwe samenwerking met bedrijven in de regio.

Wij bieden
De inschaling van deze functie is schaal LB conform cao MBO. Daarnaast bieden wij je een functie met veel ruimte voor eigen invulling. Een ambitieuze toekomstvisie waaraan je volop je bijdrage kunt leveren. Een omgeving waar het nemen van initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Om te faciliteren in jouw persoonlijke ontwikkeling bieden wij via onze Noorderpoort Academie diverse opleidingen en activiteiten aan. Het in eerste instantie op een tijdelijk dienstverband tot het eind van het schooljaar 2021/2022, de intentie is om dit te verlengen.

Gesprekken
De gesprekken zullen binnen een week na de sluitingsdatum worden ingepland.

Meer informatie
Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de teammanager Frank Hoogesteger via 06 - 25 68 10 62.